Marcela Fota are o nouă relație, la aproape doi ani după ce a rămas văduvă

marcela fota
Marcela Fota

În 2020, Marcela Fota a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții ei, atunci când soțul ei a decedat subit. Acum, interpreta de muzică populară a declarat că și-a refăcut viața.

După o perioadă de suferință foarte mare, Marcela trăiește o nouă poveste de dragoste.

„Viața are cursul ei” Ce a declarat Marcela Fota despre noul ei iubit

marcela fota vaduva
Marcela Fota[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este LIA BUGNAR, fosta iubită a lui Anghel Damian. A fost căsătorită timp de 12 ani cu un cunoscut scenarist român

În urmă cu doi ani, artista a trecut prin momente cumplite.

Soțul ei a s-a stins din viață, din cauza unui infarct. Vedeta a suferit un șoc emotional, dar a fost nevoită să rămână puternică, pentru copilul ei. Recent, Marcela a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, faptul că a apărut cineva în viața ei. Cu toate acestea, cântăreața a rămas rezervată și nu a oferit prea multe detalii despre povestea lor de iubire.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

  „Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu.", a declarat Marcela Fota.

Cum a reacționat fiul Marcelei Fota,  când a aflat că mama lui are o nouă relație

marcela fota iubit
Marcela Fota și-a refăcut viața[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Mi-a dat un pumn în cap”. Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț

Vedeta are un copil, pe nume David. Înainte ca băiatul să îl cunoască pe actualul partener al mamei sale, Marcela a avut o discuție.

Artista l-a asigurat pe David că indiferent care va fi cursul vieții ei, nimeni nu va sta vreodată în relația lor. Ca o mama grijulie, cântăreața își pune copilul pe primul loc și își dorește ca acesta să fie fericit. Marcela își ghidează viața în funcție de băiatul ei și face tot posibilul ca David să nu fie afectat de deciziile pe care le ia mama lui.

„Indiferent de ce aș face eu în această viață nu las să îl afecteze pe el sub nicio formă."

, a explicat Marcela Fota.

Chiar la o zi după Crăciun, în anul 2020, David și Marcela au pierdut cea mai importantă persoană din viața lor. Soțul Marcelei a decedat, după ce a făcut infarct, în timp ce stătea la rând, într-o instituție publică.

Citeste si: „Așteptăm ca Poliția să ia măsuri, nu putem trăi așa”. Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de un necunoscut



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum arată Cristina Pucean fără machiaj. Vedeta s-a demachiat în fața fanilor

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Theo Rose, primele declarații după ce s-a despărțit de Alex Leonte. Ce spune despre Anghel Damian: „Simt că sunt acolo unde trebuie să fiu”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies