Deși e gravidă, Dana Rogoz a sărit în ajutorul vecinilor nevoiași. „Am auzit-o plângând”


Chiar dacă este însărcinată cu al doilea copil, Dana Rogoz a sărit în ajutorul vecinilor săi bătrâni, pentru a-i aproviziona cu tot ce au nevoie.


In articol:

Dana Rogoz este una dintre vedetele pentru care sarcina nu este un inconvenient, ci își continuă viața normal, ba chiar făcând mai multe eforturi ca de obicei, pentru a-i ajuta pei cei aflați la nevoie, în contextul pandemiei de coronavirus. Dacă actrița nu se poate deplasa de la domiciliu, dat fiind faptul că sarcina este foarte avansată și se apropie de termen, Dana Rogoz a apelat la soțul său, Radu Dragomir, pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea

de a-i ajuta pe vecinii săi vârstnici.

Citeste si: Dana Rogoz își va aduce copilul pe lume în plină pandemie de coronavirus. „Voi încerca să...”

Dana Rogoz are un suflet de milioane! Iată ce a făcut pentru vecinii săi

Dana Rogoz a încercat să își ajute apropiații vârstnici de la bun început, însă după ce a apărut ordonanța militară care vizează persoanele peste 65 de ani, care se află în categoriile cu risc ridicat, actrița a decis să treacă la acțiune.

Astfel, pentru a contribui măcar puțin la liniștea acestor persoane, expuse la complicațiile oricărei boli, nu doar în cazul COVID-19, Dana Rogoz l-a pus pe soțul său la treabă.

„Sigur, mai întâi m-am asigurat că mama se descurcă, că are tot ce îi trebuie acasă și că nu e nevoită să facă ieșiri, care să o pună în pericol. Apoi m-am gândit la vecinii noștri. Noi stăm la casă și, din păcate, nu avem relații apropiate cu mulți vecini.

Am avut o relație specială cu un arhitect care locuia pe aceeași   stradă cu noi, dar la câteva case dintanță.

gravidă, dana rogoz, aprovizionare bătrâni, ajutor bătrâni, actrița
gravidă, dana rogoz, aprovizionare bătrâni, ajutor bătrâni, actrița

 Ne-am împrietenit cu dânsul în perioada renovării casei noastre când venea pe șantier, dar într-o zi, muncitorii ne-au spus că pe vecinul nostru l-a luat salvarea. Câteva zile mai târziu, soția dânsului ne-a anunțat că a murit. Așadar când am aflat că bătrânii se află în categorie cu risc, putând dezvolta forme grave în urma infectării cu coronavirus, m-am gândit la soția vecinului arhitect. Mi se părea cumva ciudat să o sun, să o întreb dacă nu cumva are nevoie de ajutorul nostru, când în toții anii aceștia mai mult de un salut respectuos din când în când, când ne întâlnim accidental pe stradă, nu am schimbat. Dar mi-am urmat instinctul și am făcut-o,” a mărturisit Dana Rogoz.

Citeste si: Dana Rogoz recunoaște că a râs de cei care și-au făcut provizii de teama coronavirusului: „Nu mi-am facut stocuri pentru o luna, dar…”

-Alo, bună ziua, sunt vecina dumneavoastră de la nr 38, Dana Dragomir. Știți, v-am sunat să vă întreb dacă nu doriți să vă ajute soțul meu, Radu, cu cumpărăturile….Atât am apucat să spun și am auzit-o plângând. Mi-a spus că pur și simplu nu se aștepta la acest telefon. Că trebuie să își revină puțin înainte de a-mi răspunde. Mi s-au inundat instantaneu și mie ochii. I-am explicat că nu trebuie sub nicio formă să se simtă îndatorată de gestul nostru. Că e unul absolut normal, firesc, în acest moment. Și pentru că Radu, care poate ieși să facă cumpărături o dată pe săptămână pentru noi, nu îi va fi greu să facă cumpărături și pentru dânsa, dar și pentru mama ei, cu care locuiește și care este și mai în vârstă.

gravidă, dana rogoz, aprovizionare bătrâni, ajutor bătrâni, actrița
gravidă, dana rogoz, aprovizionare bătrâni, ajutor bătrâni, actrița

Cu greu și-a revenit. Apoi, mi-a mărturisit că într-adevăr nu are pe nimeni care să o ajute. Că a reușit cu greu în ultimele zile să care de una singură alimente și că se va descurca pentru o perioadă. Dar că va apela la noi, cât de curând, pentru viitoare cumpărături. Am închis telefonul și m-am gândit la câți bătrâni sau alte persoane din categoriile de risc sunt acum fără niciun sprijin. Și uneori sunt foarte aproape de noi, fără să avem habar”, a relatat Dana Rogoz, pe blogul său.

Citeste si: Fratele Danei Rogoz, specialist în Boli Infecțioase, mesaj alarmant despre Coronavirus


Abonează-te pe

Citește și:

Dana Rogoz își va aduce copilul pe lume în plină pandemie de coronavirus. „Voi încerca să...”

Invitație la Târgul de Carte Gaudeamus - Maria Crișan vă așteaptă să aflați povestea din spatele cărții sale pentru copii

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Fratele Danei Rogoz, specialist în Boli Infecțioase, mesaj alarmant despre Coronavirus

Dana Rogoz, probleme cu sarcina: „M-am trezit la cinci dimineața...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 12 decembrie. O zodie ar trebui să facă diferența între bine și rău
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri