Fratele Danei Rogoz, specialist în Boli Infecțioase, mesaj alarmant despre Coronavirus


Se pare că noul virus mortal a instaurat o stare de urgență în rândul tuturor vedetelor, fapt ce a dus la o implicare semnificativă a acestora, în încercarea de a opri virusul din a se răspândi.


In articol:

Numărul de persoane din România ce au contractat virusul mortal provenit din China, crește rapid, de la o oră la alta. Astfel, până acum, se cunosc 70 de cazuri. Apariția Coronavirusului și răspândirea sa, extrem de îngrijorătoare, au creat isterie inclusiv în mediul on-line, unde marea majoritate a vedetelor de pe plaiurile mioritice, încearcă să se implice, sfătuind persoanele să se izoleze, pentru a evita infestarea unui număr ridicat de români.

Andrei Rogoz, fratele Danei Rogoz, mesaj alarmant despre Coronavirus
Andrei Rogoz, fratele Danei Rogoz, mesaj alarmant despre Coronavirus

Citeste si: Medicii ginecologi: “Femeile insarcinate sunt mai vulnerabile la coronavirus”

Dana Rogoz este una dintre vedetele extrem de rezente pe social media, iar fratele său este medic specialist în Boli Infecțioase, chiar la Spitalul Matei Balș din București. Astfel, vedeta a distribuit un mesaj postat de fratele său, prin care a încercat să le aducă oamenilor, câteva recomandări utile pentru a se feri de Coronavirus.

Andrei Rogoz, fratele Danei Rogoz- mesaj alarmant despre Coronavirus. Ce recomandă medicul?

Autoritățile au sfătuit populația să se informeze doar din surse veridice, pentru că trăim o perioadă în care prețul dezinformării poate fi chiar propria ta viață. Astfel, medicul Andrei Rogoz, fratele Danei Rogoz, a postat un mesaj pe Facebook, în care le-a explicat internauților, cum să se ferească de Coronavirus și ce trebuie să facă pentru a-i proteja pe apropiați.

Citeste si: Senatorul Vergil Chiţac şi soţia sa, confirmaţi cu coronavirus, au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa fără izoletă

„IZOLAȚI/ ȚINEȚI ÎN CARANTINĂ TOATE PERSOANELE DE 70+ ANI. Aveți grijă ca nevoile lor să fie satisfăcute (medicamente, alimente, facturi, asistență medicală pentru boli cronice, asistență emoțională și așa mai departe) într-o manieră organizată, ONG-uri sau agenții guvernamentale, poliție și/sau armată.

Va reduce presiunea asupra sistemului medical mult mai mult decât achiziționarea de ventilatoare mecanice, extinderea secțiilor ATI, construirea de  noi spitale.

În timpul acesta, virusul va circula și marea, marea majoritate a celor tineri și sănătoși, care vor fi infectați, se vor vindeca și imuniza.

În loc să facem acest lucru, noi și majoritatea restului lumii, continuăm să perturbăm societatea atât de mult, încât este puțin probabil ca ceea ce facem acum să nu aibă consecințe mai rele decât virusul însuși.” A fost mesajul transmis de Andrei Rogoz, fratele Danei Rogoz.

Citeste si: Mesajul disperat al unei românce din Italia! E în "zona roşie" şi imploră...Uite prin ce trece în aceste momente!


Abonează-te pe

Citește și:

Medicii ginecologi : “Femeile insarcinate sunt mai vulnerabile la coronavirus”

Acuzații grave! Cine încearcă să-i fure acum averea lui Petrică Mâțu Stoian

Mesajul disperat al unei românce din Italia! E în "zona roşie" şi imploră...Uite prin ce trece în aceste momente!

Informatii utile despre Coronavirus COVID-19

Pentru cine este coronavirusul mai periculos? Primele statistici oferite de Institutul Superior de Sănătate din Italia

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: De ce mor peștii în acvariu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri