Desertul perfect pentru cafeaua din weekend: biscotti cu migdale si ciocolata!


Aceasta reteta este perfecta pentru cafea sau pentru momentul de dupa cina. Si se prepara usor!

 

Ingrediente
275g de faina cu factor de crestere
1 lingurita de praf de copt
150g de zahar brun
2 oua
2 linguri de sherry
100g de migdale curatate de coaja
100g de chipsuri simple cu ciocolata
Ai nevoie de doua tavi pe care ai pus hartie de copt.
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade.
2. Pune faina, pudra de cacao, zaharul si praful de copt intr-un vas si amesteca bine. Adauga ouale si sheery, apoi migdalele si ciocolata. Amesteca din nou, pana cand amestecul incepe sa se ingroase. Folosind mainile, impatureste coca si mut-o pe o suprafata pe care ai pus faina. Imparte aluatul in doua bucati lungi.
3. Pune bucatile in tavi cu spatiu intre ele si coace timp de 35 de minute.
4. Dupa ce scoti de la cuptor, asteapta 15 minute inainte de a taia aluatul.
5. Micsoreaza caldura cuptorului pana la 150 de grade. Taie in bucati cu grosime de 1cm si aranjeaza-le pe tavi. Coace inca 20 de minute pentru a usca. Lasa sa se raceasca inainte de manca.
Sursa

Ingrediente

275g de faina cu factor de crestere
1 lingurita de praf de copt
150g de zahar brun
2 oua
2 linguri de sherry
100g de migdale curatate de coaja
100g de chipsuri simple cu ciocolata

Ai nevoie de doua tavi pe care ai pus hartie de copt.

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade.

2. Pune faina, pudra de cacao, zaharul si praful de copt intr-un vas si amesteca bine. Adauga ouale si sheery, apoi migdalele si ciocolata. Amesteca din nou, pana cand amestecul incepe sa se ingroase. Folosind mainile, impatureste coca si mut-o pe o suprafata pe care ai pus faina. Imparte aluatul in doua bucati lungi.

3. Pune bucatile in tavi cu spatiu intre ele si coace timp de 35 de minute.

4. Dupa ce scoti de la cuptor, asteapta 15 minute inainte de a taia aluatul.

5. Micsoreaza caldura cuptorului pana la 150 de grade. Taie in bucati cu grosime de 1cm si aranjeaza-le pe tavi. Coace inca 20 de minute pentru a usca. Lasa sa se raceasca inainte de manca.

Sursa

 


Citește și:

Un nou cuplu în casa Puterea dragostei! Marinescu și Andreea s-au sărutat și și-au oficializat relația în camera roșie!

Bombă în showbiz! Două vedete din România se întâlnesc pe ascuns!

Cea mai bună rețetă de chec. Ingrediente și ponturi

ANM a făcut anunțul neașteptat: Cod galben de ninsori și viscol.

Guvernul introduce noi restricții? Executivul poate opri traficul pe timpul nopții!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 1 noiembrie 2020. Nativii zodiei Leu se simt singuri!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri