Desertul frantuzesc usor de preparat! Poti pune orice fruct!


In bucataria frantuzeasca exista un desert hibrid “clafoutis” – este mai mult decat o clatita si mai pufoasa ca un pandispan.

Bonus – il poti prepara cu orice fruct de la cirese, visine, capsuni pana la pere sau prune.

Daca vrei sa prepari versiunea fara gluten iti sugeram sa inlocuiesti faina alba cu faina integrala de secara.

Ingrediente

•    jumatate de cana de zahar

•    450 grame cirese

•    3 oua

•    un sfert de cana de margarina

•    1/3 cana faina

•    2 linguri ghimbir

•    varf de sare

Compozitia se face exact ca la clatite pana cand aceasta are o compozitie ca a smantanii.

Pregateste cuptorul la 300 de grade, unge cu unt o tigaie sau o forma de prajitura mai inalta, toarna compozitia si ciresele. Lasa compozitia aproape 50 de minute pana cand are o culoare usor maronie. Testeaza cu o scobitoare.

Daca e curata atunci cand o scoti inseamna ca prajitur este gata
Sursa: www.doctorulzilei.ro



Citește și:

Dr. Virgil Musta face declarații îngrijorătoare. România ar putea avea soarta Italiei

SADS-CoV: noul coronavirus care se transmite și prin animale! Cum ne poate afecta noul virus?

Declarația pe proprie răspundere se întoarce printre noi! În ce situații vom fi nevoiți să o completăm?

Denise Rifai, impresionata de intrevederea cu Gica Popescu, din cadrul emisiunii de la Kanal D, „40 de intrebari cu Denise Rifai”; interviul cu legendarul sportiv, in aceasta...

Pasiunea ascunsa a frumoasei Bahar Sahin, personajul Ceren, din indragitul serial “Nemilosul Istanbul”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Maia Morgenstern se retrage: "E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri