Desert delicios fara foc: tort de ciocolata si menta!


Invata sa prepari un desert fabulos, gata in doar 15 minute!

 

Ingrediente:
1 legatura frunze de menta (uscata sau proaspata) ori ulei eteric de menta
50 g de unt de cacao/cocos/palmier sau un avocado
75 g indulcitor natural raw
100 g de cacao raw sau carob
200 g nuci caju crude
100 ml de apa
Pentru ornat
Kiwi
Capsuni
Flori de levantica (opt.)
Nuca de cocos
Instructiuni:
Sa nu va speriati fiindca instructiunile sunt forte simple, toate ingredientele se pun in blender, se aseaza intr-un inel culinar si se introduce la congelator timp de 1-2 h, sau pana cand este inghetat partial. Exista anumite precizari care va vor ajuta si usura munca.
Daca aveti un blenderde puterea mare, 1000 W atunci compozitia va iesi cremoasa si fara bucatele de nuci. Daca nu, puteti sa macinati migdale sau caju-ul in prealabil si faina rezultata se va lasa la inmuiat pentru 15 minute.
Toate ingredientele cu excepţia ultimelor trei, se amesteca in blender pana la omogenizare completa. Compozitia va fi moale, precum aluatul de clatite insa nu este nici o problema deoarece o veti lasa la congelator sa se intareasca. Compozitia se toarna intr-un inel culinar care se va introduce la congelator pentru o ora sau pana la intarire parţiala.
Inainte de servire, se va lasa la temperatura camerei pret de 20 de minute si cand veti putea introduce cutitul cu usurinta, va fi semnul ca este gata de consum. Este un tort extraordinar de cremos, fin si delicios atat in zilele de iarna, cat si in zilele de vara.
Sursa: ligiapop.com

Ingrediente:

1 legatura frunze de menta (uscata sau proaspata) ori ulei eteric de menta
50 g de unt de cacao/cocos/palmier sau un avocado
75 g indulcitor natural raw
100 g de cacao raw sau carob
200 g nuci caju crude
100 ml de apa

Pentru ornat

Kiwi
Capsuni
Flori de levantica (opt.)
Nuca de cocos

Instructiuni:

Sa nu va speriati fiindca instructiunile sunt forte simple, toate ingredientele se pun in blender, se aseaza intr-un inel culinar si se introduce la congelator timp de 1-2 h, sau pana cand este inghetat partial. Exista anumite precizari care va vor ajuta si usura munca.

Daca aveti un blenderde puterea mare, 1000 W atunci compozitia va iesi cremoasa si fara bucatele de nuci. Daca nu, puteti sa macinati migdale sau caju-ul in prealabil si faina rezultata se va lasa la inmuiat pentru 15 minute.

Toate ingredientele cu excepţia ultimelor trei, se amesteca in blender pana la omogenizare completa. Compozitia va fi moale, precum aluatul de clatite insa nu este nici o problema deoarece o veti lasa la congelator sa se intareasca. Compozitia se toarna intr-un inel culinar care se va introduce la congelator pentru o ora sau pana la intarire parţiala.

Inainte de servire, se va lasa la temperatura camerei pret de 20 de minute si cand veti putea introduce cutitul cu usurinta, va fi semnul ca este gata de consum. Este un tort extraordinar de cremos, fin si delicios atat in zilele de iarna, cat si in zilele de vara.

Sursa: ligiapop.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

Nelu Tătaru, despre restricțiile de sărbători! Anunț de ultimă oră

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Bianca de la Puterea dragostei, apariție neașteptată după vizita la Cluj: „Ești însărcinată?!”

Rețetă tort cu mac și cremă de brânză. E delicios!

Bogdan Mocanu, atingeri interzise cu o bombă-sexy super celebră în România! Solistul iubește din nou?!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul saptamanii

Horoscop rune 30 noiembrie-6 decembrie 2020. Două zodii forțează mâna norocului pe final de an

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri