Descoperire ULUITOARE! Iisus Hristos nu s-a nascut pe 25 decembrie! Uite cand ar trebui sarbatorit CRACIUNUL


Potrivit unor astronomi australieni, Craciunul nu ar trebui sarbatorit, iarna, pe data de 25 decembrie. Ei afirma ca Iisus Hristos s-a nascut in alta perioada a anului.

Specialiştii de la Port Macquarie Observatory ar fi recreat traseul stelei magice care a vestit Naşterea lui Iisus Hristos. Conform Bibliei, aceasta stea i-a călăuzit pe cei trei magi, către locul unde s-a născut Mântuitorul.

Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Cum sa te rogi cu adevarat ca sa scapi de griji si sa iti vindeci durerile crunte

Astronomul care s-a ocupat de acest studiu, Dave Reneke, a utilizat tehnologie de calculator, de ultimă generaţie pentru a afla care au fost poziţiile exacte ale tuturor corpurilor cereşti. De asemenea, acesta a refăcut aspectul cerului nopţii exact cum se crede că a fost acum peste două milenii, deasupra Ţării Sfinte.

Profetiile teribile ale lui Pastor Salazar: se vor declansa cutremure in intreaga lume si Iisus va veni pe Pamant!

In urma acestui studiu, Reneke a observat că o astfel de stea care lucea puternic de la mare depărtare deasupra Bethleemului, chiar a existat, însă ea ar fi apărut pe 17 iunie, şi nu iarna pe 25 decembrie.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ioana Ginghină, primele declarații despre noul iubit: „Sunt îndrăgostită”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri