Descoperă-te în Europa: Ghidul călătoriilor singuratice către cele 7 destinații uimitoare

destinatii turistice
Ghidul călătoriilor singuratice către cele 7 destinații uimitoare

Pot exista cazuri în care să ne dorim și singuri să călătorim, nu doar însoțiți. Însă știați care sunt cele mai bune destinații?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre cele mai bune destinații pe care cu siguranță ar trebui să le vedeți, din Europa.

 

Cele mai bune destinații din Europa

1. Zurich, Elveția

Orice călătorie în Europa ar trebui să includă Zurich, un loc minunat din Elveția. Este o locație grozavă de vizitat în orice moment al anului; iarna vă puteți aștepta la zăpada, iar vara vă puteți bucura de o odihnă pe malul lacului.

Unele dintre cele mai bune lucruri de făcut în Zurich, care se află în nordul țării, includ o plimbare prin oraș și o privire la vârful catedralei Grossmünster din secolul al XII-lea.

Citește și: Cum să eviți împachetarea excesivă înainte de vacanță: 10 sfaturi utile

Ghidul călătoriilor singuratice către cele 7 destinații uimitoare[Sursa foto: freepik]

Citește și: Idei de ținute pentru aeroport

2. Lyon, Franța

Lyon, orașul mai mic din estul Franței, trebuie să fie o destinație obligatorie pentru prima ta vizită în Europa. Este faimos pentru mâncarea sa de renume mondial, ruinele romane uimitoare și arhitectura uimitoare. În plus, Lyon are un aeroport internațional excelent situat în apropiere de centrul orașului. Pentru prima ta călătorie singură în Franța, Lyon este locul perfect pentru a vizita muzeele istorice, pentru o excursie de o zi în țara vinului din apropiere sau pentru a vă bucura de atracțiile unui oraș vechi.

Lyon este poarta către țara vinurilor, adică Burgundia, are ruine romane impresionante în apropiere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

destinatii din europa
Ghidul călătoriilor singuratice către cele 7 destinații uimitoare[Sursa foto: freepik]

3. Anvers, Belgia

Cu siguranță, atunci când călătorești singur prin Belgia, Anvers este cel mai bun loc pentru a-l vizita. Anvers este un oraș port vibrant cu multe atracții istorice și interesante.

De exemplu, oamenii care iubesc arta modernă ar trebui să viziteze muzeul MAS, în timp ce oamenii care iubesc istoria ar trebui să caute lucrările lui Rubens, care provine din nordul țării. Anvers are multe bijuterii ascunse de descoperit, inclusiv câteva biserici uimitoare.

destinatii de calatorie
Ghidul călătoriilor singuratice către cele 7 destinații uimitoare[Sursa foto: freepik]

4. Amsterdam, Țările de Jos

Amsterdam este cea mai bună capitală europeană pentru femeile care merg singure.

Orașul este plin de muzee, priveliști uimitoare și multe lucruri neobișnuite de făcut, așa că ar trebui să-ți petreci un weekend întreg explorându-l. Rijksmuseum și numeroasele pietre prețioase ascunse ale orașului, cum ar fi curțile ascunse, sunt atracții obligatorii în capitala Olandei.

Ghidul călătoriilor singuratice către cele 7 destinații uimitoare[Sursa foto: freepik]

5. Edinburgh, Scoția

Edinburgh este, fără îndoială, un loc minunat de făcut pentru că este capitala Scoției.

Căutați locuri de inspirație pentru Harry Potter sau explorați ceea ce oferă orașul. Du-te singur prin acest oraș literar inclus în patrimoniul mondial UNESCO și fii liber să alegi programul tău!
Desigur, există și alte atracții ale capitalei scoțiene, cum ar fi vizitarea Castelului Edinburgh, urcarea pe Arthur's Seat și explorarea Royal Mile, cea mai faimoasă stradă din Scoția.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

destinatii de vizitat
Ghidul călătoriilor singuratice către cele 7 destinații uimitoare[Sursa foto: freepik]

6. Orașul Luxemburg, Luxemburg

În centrul Europei, puteți găsi o mulțime de castele, drumeții lungi și lacuri strălucitoare. Salutări și salutări pentru vizita dumneavoastră în Luxemburg, țara cu capitala cu același nume, orașul Luxemburg. Este o locație excelentă pentru a vizita Europa singur. Punctele de atracție ale orașului Luxemburg includ rătăcirea pe străzile pietruite ale vechiului oraș Luxemburg, explorarea cazematelor subterane care au o istorie de sute de ani și degustarea mâncărurilor delicioase ale orașului. Tururile de grup din oraș sunt disponibile chiar și dacă călătoriți singur. Vianden, un oraș de basm, și Clervaux, un oraș extraordinar de frumos, sunt unele dintre cele mai bune excursii din oraș.

destinatii de vacanta
Ghidul călătoriilor singuratice către cele 7 destinații uimitoare[Sursa foto: freepik]

7. Burgos, Spania

Burgos este unul dintre cele mai bune locuri de călătorie pentru femei singuri din Europa. Burgos este un oraș frumos din nordul Spaniei. Are o catedrală superbă dedicată Sfintei Maria și Castelul Burgos, un grup de fortificații care se află în vârful orașului și a fost acolo într-o anumită formă încă din secolul al IX-lea. Burgos este un loc ideal pentru o călătorie singură în Spania, deoarece este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat pe El Camino.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

Ghidul călătoriilor singuratice către cele 7 destinații uimitoare[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Idei de ținute pentru aeroport

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies