NOTEAZĂ: Dieta de slăbit cu lămâie. Cum poți slăbi până la 10 kg în 16 zile

Dieta de slăbit cu lămâie. Cum poți slăbi 10 kg în 16 zile
NOTEAZĂ: Dieta de slăbit cu lămâie. Cum poți slăbi până la 10 kg în 16 zile

Află cum poți scăpa de până la 10 kilograme în doar 16 zile cu ajutorul dietei cu lămâie.

Dieta cu lămâie. Reguli și alimente permise

1.Lămâia consumată dimineața te ajută să slăbești

Înainte de a lua micul dejun, pe stomacul gol, trebuie să preparați o băutură-minune, care vă va ajuta să topiți kilogramele în plus. Stoarceți o lămâie și folosiți aproximativ 3-4 linguri de suc în combinație cu apă călduță. Așteptați o jumătate de oră, apoi bucurați-vă de un mic dejun sănătos și hrănitor.

 

Citeste si:|| ÎNCEARCĂ|| Cura de slăbire cu PUFULEȚI. Slăbește 10 kg în 7 zile

2.Beți multă apă

Pe parcursul zilei, trebuie să consumați minim doi litri de apă.

Dr. Mihaela Bilic vorbește despre efectul consumului de apă în timpul mesei.

„Dacă vreți să mâncați mai puțin și să vă săturați mai repede, beți apă în timpul mesei”, arată medicul.

„Afirmația conform căreia apa băută în timpul mesei ar dilua sucurile digestive, este aberantă și fără suport științific. Stomacul nu are rol de digestie la nivelul lui se secretă suc gastric acid care sterilizează alimentele. Deci rolul lui este să omoare eventualii agenți patogeni (are acid clorhidric!!) introduși în stomac odată cu mâncarea.

Abia în intestin are loc digestia și absorbția nutrienților și culmea este că alimentele sunt mai ușor de digerat atunci când sunt lichide.

Deci ce se întâmplă cu apa în stomac?

-dacă e băută pe burta goală în 1-2 minute părăsește stomacul, deci nu are cum să țină de foame.

-dacă e băută în timpul mesei se amestecă cu alimentele solide și crează un fel de „ciorbă”, care mărește senzația de sațietate, ajută la umplerea mai rapida a stomacului și încetinește viteza lui de golire!

Exact așa procedează copiii slăbănogi și scarandivi, care după fiecare gură de mâncare beau apă, de parcă altfel n-ar aluneca pe gât, apoi spun că s-au săturat.

Încercați și voi să beți un pahar de apă în timpul mesei și veți constata că vă simțiți sătui cu mult mai puțină mâncare!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Precum ciorba, apa băută în timpul mesei are rolul să umple stomacul mai repede. Și cu cat e mai plin cu apă, cu atât va rămâne mai puțin loc pentru alte produse bogate în grăsime/zahăr/calorii. Deci rețeta cea mai simplă pentru slăbit este: 1 gură de mâncare, 2 guri de apă! Cat despre digestie nicio grijă, organismul nostru știe și poate să digere până și pietre, cu sau fără adaos de apă!” a notat dr.

Mihaela Bilic, pe contul său de Instagram. 

dieta cu lamaie

Citeste si:|| ÎNCEARCĂ|| Cura de slăbire cu ZEAMĂ DE VARZĂ. Slăbește 2 kg în 4 zile

3.Consumați legume si fructe

Consumați fructe și legume în mod regulat pentru a suplimenta astfel aportul de vitamina C. Ideal ar fi să aveți două gustări care să conțină fructe și legume în fiecare zi.

4.Consumați salate si cereale

Salatele și cerealele joacă un rol extrem de important în acest tip de dietă. Specialiștii recomandă consumul acestor categorii de alimente la fiecare masă principală. De exemplu, dimineața puteți combina o banană pasată cu un bol de cereale, obținând astfel un mic dejun plin de nutrienți. La prânz, puteți prepara o salată cu roșii și morcov ras, pe care o veți consuma alături de un piept de pui la grătar.

Citeste si:|| ÎNCEARCĂ|| Cura de slăbire cu cireșe. Slăbește 5 kg în 7 zile

5.Preparați mâncare condimentată cu lămâie

Pentru a pierde în greutate, trebuie să vă reglați concentrația de zahăr din sânge. Adăugând suc de lămâie când preparați mesele principale, veți reuși să obțineți rezultate fabuloase. De asemenea, specialiștii vă recomandă să alegeți alimente cu un indice glicemic scăzut, ca de exemplu carnea albă, legumele, orezul sau cerealele integrale.

 

6.Evitați dulciurile

 

Renunțați, pe cât posibil, la dulciuri, întrucât această categorie de alimente conține zahăr din belșug, fapt care contribuie la stocarea grăsimilor în organism, fiind stimulată producția de insulină. Puteți înlocui alimentele bogate în zahăr cu miere, migdale, fructe coapte sau nuci.

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Citeste si:|| DESCOPERĂ|| Dieta cu ananas. Cum poți slăbi 5 kg în 5 zile

7.Nu consumați alimente procesate!

Evitați consumul de alimente procesate, întrucât acestea pot influența în mod negativ procesul de slăbire. Consumați produse naturale ca legumele, pastele integrale, orezul, fructele proaspete și alegeți mâncarea gătită în casă, nu alimentele reci, cumpărate de-a gata.

8.Uitați de fast-food!

Excludeți din alimentație produsele de tip fast-food, carnea roșie si produsele de patiserie, întrucât conțin grăsimi dăunătoare, care contribuie la stocarea grăsimilor.

cura de slabire cu lamaie

Citeste si:|| NOTEAZĂ|| Dieta cu orez. Slăbeşte 10 kg în 14 zile

9.Nu consumați băuturi acidulate cu zahăr

Nu consumați caloriile în formă lichidă!” este recomandarea esențială a nutriționistului Mihaela Bilic, când vorbim de siluetă.

„Când vine vorba de un desert, niciodată mintea noastră nu o să asocieze o băutură cu o prăjitură, chiar dacă câteodată conținutul caloric e similar.  Organismul nu numără caloriile venite din lichide, le consideră apă, prin urmare nu satură și nici mare satisfacție nu produc. Apa cu mult zahăr (așa cum avem în băuturile răcoritoare) și apa cu multă fructoză (așa cum avem în sucurile naturale)  nu fac decât să încarce ficatul cu "materie primă" din care se produce ușor grăsime de depozit-și nu oriunde, ci pe burtă/abdomen.  Dar înapoi la gust, acolo unde silueta și sațietatea sunt sabotate din plin. Ei bine, nici satisfacția gustativă nu e pe măsura aportului energetic, dacă ne gândim ce puțin ne bucurăm de aroma celor 7 lingurițe de zahăr dintr-un pahar de suc. Dacă am consuma zahărul echivalent sub formă de prăjitură sau ciocolată, simțurile noastre ne-ar mulțumi", a explicat medicul nutriționist Mihaela Bilic.

Citeste si:|| DESCOPERĂ|| Postul INTERMITENT. Vedete care au slăbit și metodele exacte folosite de ele

Contraindicațiile dietei

Dieta cu lămâie nu este recomandată persoanelor care suferă de afecțiuni digestive, renale sau biliare, conform specialiștilor.

 



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Dieta Rina ziua 4. Ce fructe ai voie să mănânci

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies