Cine este PAULA CHIRILĂ. "Nu m-am ghidat niciodată după cifre sau după ce scrie în buletin, ci după ce mi-a spus sufletul”


Paula Chirilă este foarte cunoscută în rândul actorilor, datorită talentului pe care aceasta îl deține și îl afișează zilnic. Însă cunoașteți micile amănunte din viața acesteia?


In articol:

Paula Chirilă nu numai că este o actriță desăvârșită, dar aceasta a mai fost și cântăreața, dar și.. puteți afla din rândurile următoare, câteva aspecte importante legate de viața acesteia.

Cine este Paula Chirilă

Paula Chirilă s-a născut pe data de 21 iunie, la Iași, prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 46 de ani. Aceasta a absolvit Facultatea de Teatru la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, în anul 1989. Tot în acea perioadă a avut și primul contact cu actoria.

cine este paula chirila

Citeste si: CITEȘTE: Cine este MONICA ODAGIU. Biografie: data nașterii, vârstă, studii, relații amoroase

Cariera Paulei Chirilă

Debutul său a fost încă din anul 1989, atunci când a absolvit facultatea. A avut primul său rol în „Bărbierul din Sevilia”, pe scena Teatrului de Stat din Oradea, interpretând-o pe „Rosine”. Au urmat alți trei ani de roluri jucate tot la Teatrul din Oradea, iar apoi a avut loc o mică schimbare. Paula Chirilă a ajuns să urce și pe scena Teatrului de Nord din Satu Mare, în următorii trei ani.

Aceasta a cochetat și cu lumea muzicii pentru o scurtă perioadă. Astfel, Paula Chirilă a ajuns să fie membră a formației „Boema” din Oradea. Dar lucrurile nu se opresc aici, pe lângă actorie și cântat, Paula Chirilă a ajuns și pe micile ecrane, atunci când a interpretat un alt rol, de această dată, într-un film. Actrița a debutat în 2006, cu rolul de „Ana”, în filmul „Margo”, sub regia lui Ioan Carmazan.

Iar datorită aptitudinilor desăvârșite și al talentului înnăscut, tot în 2006, Paula Chirilă a câștigat premiul pentru „Cea mai bună actriță de comedie”, după ce a interpretat un rol important în scurtmetrajul denumit „Nunta”. Premiu ce a fost obținut în cadrul Festivalului internațional de teatru și film „Hyperion”.

Iar din anul 2016 până în prezent, pe lângă rolurile pe care le mai interpretează de-a lungul timpului, Paula Chirilă a ajuns și în lumea televiziunii. Aceasta a prezentat emisiuni matrimoniale, dar și de noapte. Aceasta mai participă din când în când și la emisiuni de umor, performând adevărate numere de stand-up, pentru care întreaga lume o apreciază și mai mult.

varsta paula chirila

Citeste si: CITEȘTE: Cine este DIMA TROFIM. Biografie: data nașterii, vârstă, carieră, momente dificile, iubită, copil

Paula Chirilă a fost căsătorită

Paula Chirilă și-a întâlnit fostul soț în cadrul unei televiziuni unde amândoi lucrau. Marius Aciu, căci despre acesta este vorba, pe vremea aceea se ocupa cu scrierea textelor. Cei doi au decis să se căsătorească în anul 2005, la Cluj, acolo unde Marius Aciu s-a născut.

Cei doi au avut o relație la distanță, din cauza faptului că Paula stătea în București, iar Marius se ocupa de afaceri la Cluj.  Însă acest lucru nu i-a împiedicat să aibă o căsnicie frumoasă, chiar dacă erau nevoiți să facă naveta de la București la Cluj și invers.

Chiar dacă la un moment dat lucrurile au început să scârțâie între Paula Chirilă și Marius Aciu, cei doi au împreună o fetiță pe nume Carla Sofia de care amândoi sunt foarte mândri și o iubesc nespus de mult. Însă cu toate acestea, în 2017 după aproximativ 12 ani de căsnicie, Paula și Marius au decis să divorțeze. Aceasta a declarat că nu avea rost să țină de un lucru dacă acesta se destramă, prin urmare, cei doi și-au văzut de viața lor, separat.

Aceștia au în prezent o relație normală, exact așa cum ar trebui să fie între un bărbat și o femei care au împreună un copil. Fetița lor fiind singurul lucru care îi mai leagă și pentru care aleg să aibă această relație. Amândoi fiind doi oameni maturi care țin extrem de mult la copilul lor.

paula chirila copil

Citeste si: CITEȘTE: Cine este chef FLORIN DUMITRESCU. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Actuala relație a Paulei Chirilă

După divorțul pe care l-a avut Paula Chirilă, aceasta a reușit să-și găsească iar fericirea alături de un bărbat misterios, pe care nu dorește nici în prezent să îl dezvăluie publicului larg. Însă ceea ce știu majoritatea persoanelor, este că acest bărbat misterios din viața Paulei, ar fi cu 16 ani mai tânăr decât aceasta.

Însă deși a fost un aspect discutat și rediscutat de lumea din presă, Paula susține că pentru ea nu a contat niciodată diferența de vârstă. Iar deși nu crede că este o dragoste specială, nu se lasă afectată nici de vorbele lumii cu privire la relația ei sau la alegerile pe care ea le face.

“Nu cred că a fost o dragoste specială, n-aș putea-o numi așa nici pe departe. Ce face o dragoste să fie specială se bazează pe alte criterii și niciodată diferența de vârstă nu a contat pentru mine, fie că este în sus, fie că este în jos. Nu am să dau acum detalii despre viața mea personală, pot doar să spun că le-am experimentat pe toate și fiecare a fost frumoasă în felul ei. Nu m-am ghidat niciodată după cifre sau după ce scrie în buletin, ci după ce mi-a arătat omul din fața mea și după ce mi-a spus sufletul”, a declarat actrița,  Paula Chirilă.

paula chirila relatie

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este MONICA ODAGIU. "Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, extravaganțe și gesturi romantice în Thailanda. Uite cum o răsfață afaceristul pe vedetă

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Cine este DIMA TROFIM. "În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive."

Cine este chef Sorin Bontea. ”N-am crescut în puf. Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Cine a fost bărbatul care și-a pierdut viața în urma tragicului accident de pe Defileul Jiului
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri