CITEȘTE: Cine este iubitul Otnielei Sandu, RADU CONSTANTIN


Află tot ce nu știai despre Radu Constantin, iubitul concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities, sezonul 7, Otniela Sandu.


In articol:

Cine este iubitul Otnielei Sandu

Radu Constantin s-a născut pe data de 22 februarie 1995, în Vaslui și a absolvit Liceul Teoretic ,,Mihail Kogălniceanu" din orașul natal.


Pe când era în clasa a XI-a, și-a deschis o firmă care organiza petreceri pentru copii și adesea tânărul juca rolul unui clovn. Ulterior, acesta a trecut la rolul de magician, devenind la scurt timp mentalist.
„Salvarea mea pe pâmântul ăsta au fost cărţile. Am fost un băiat nu tocmai model. Pe scurt, le-am testat pe toate. În momentul în care am avut acces la informaţie, creierul meu s-a restartat.
În interiorul meu ştiam că trebuie să fac ceva fain. Doar că mă cufundasem în lucrurile astea. Am fost împins să găsesc variante, pentru că alunecam pe panta spre depresie."- povestește Radu.

Citeste si:|| UPDATE|| Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

 

Cu ce se ocupă Radu Constantin

Radu a studiat timp de doi ani în cadrul Facultății de Construcții Civile, Industriale și Agricole. Ulterior, a ajuns la Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din București.
În final, tânărul le-a abandonat pe amândouă și s-a hotărât să-și urmeze visul.
A fost întrebat ulterior de ce a ales aceste facultăți, dacă nu aveau nicio tangență cu pasiunile sale.
„Pentru că era frumos ca băiatul mamei să fie inginer și nu actor, pentru că vorba aia, actorii mor de foame.

Sunt preconcepții de provincie și nu dau vina pe ei, nu m-au forțat, mi-au zis să fac ce vreau, dar să mă gândesc bine, toate pe un ton de „ar fi bine să mergi acolo”. Eu cred că dacă vrei ceva, nu trebuie să mergi pe două cărți, dar ei îmi spuneau „du-te la Construcții că sunt foarte mulți care au terminat o facultate și-au făcut și actorie”. Dacă vrei să faci ceva, ar trebui s-o faci de la început."- mărturisește Radu.
Cariera sa a început pe Facebook, unde Radu posta adesea sketch-uri amuzante.
Partenerul Otnielei a fost autodidact, a urmărit master class-uri din America, și-a luat cărți de regie și screenwriting, învățând totul singur, pas cu pas.

otniela bravo ai stil iubit

Citeste si: //DESCOPERĂ// Cine este Ioana Filimon. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

La „Viața bate vlogul”, actorul a vorbit despre ,,deciziile luate de gura lumii”:
„Da, dar nu dau vina pe părinți, ci pe întreg sistemul. Ai mei au fost influențați la rândul lor de alții și am avut și o soră cu zece pe linie care a dat la medicină, iar asta inevitabil punea pe mine presiunea să fac și eu ceva, dar clar nu actorie."
Persoanele care l-au influențat au fost, în primul rând părinții, urmați de colegi și profesori.
,,Părinții au avut o pondere mare, dar nu 100%, indirect m-au influențat soră-mea, colegii și profesorii. Când erai întrebat într-o oră de Științele Naturii la ce facultate vrei să mergi, dacă ziceai actor, te etichetau rapid. Auzeam mereu aceeași replică „nu știi că actorii mor de foame?”. Eram forțat indirect să aleg o facultate „normală”, adică ce considerau ei că e normal. În facultate a fost și mai greu, imaginează-ți să ai prieteni cărora le împărtășești ce vrei să faci cu viața ta, iar ei să zică, lasă prostiile."- spune cu regret regizorul.

Citeste si: Ce relație există între Otniela Sandu și Iulian Pîtea? Ea e cea mai dorită ”fermieră”, el, cel mai cuceritor "exatlonist"

Radu Constantin este regizorul serialului DM

Radu Constantin a realizat primul său serial, ,,Școala invers", care a avut un imens succes, urmat de DM, serialul cu care ,,a dat lovitura", în care joacă și Otniela Sandu. Primul episod a depășit un milion de vizualizari în timp record.
„A fost o continuare pentru ca eu am facut un serial inainte, Școala Inversa se numea si am zis, trebuie sa mai fac inca un serial pentru ca imi place cumva aici, ma simt ca si pestele in apa”, spune regizorul.
În serial, sunt abordate problemele cu care se confruntă tinerii din ziua de azi.

Citeste si:|| NOUTATE|| Cine este Mădălina Pamfile. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

„E vorba despre o gramada de probleme adolescentine si cumva am vrut sa punctam inclusiv treaba de substante interzise, inclusiv bautura, inclusiv dragoste, relatii".- spune Radu Constantin.
„Nu inventeaza cineva o poveste. Sunt bucatele din viata”.- adaugă Otinela.

otniela sandu iubit

Citeste si:|| NOUTATE|| Cine este Sensy. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

În serial, Otniela întruchipează un personaj pozitiv, pe nume Maria, o fetișcană blândă, cuminte. Rolul i s-a potrivit ca o mănușă.
„Amandoi vrem sa facem cat mai mult in zona asta, el scrie, joaca. Mie imi place foarte mult zona asta de actorie, asa ca vreau cat mai multe proiecte in zona asta”.- spune Otinela.
Cei doi s-au cunoscut la casting-ul organizat pentru sezonul 1 al serialului DM, relația propriu-zisă începând la o lună și jumătate după terminarea filmărilor.
Radu si Otniela iubesc vacanțele, deși preferă activități diferite atunci când călătoresc împreună.
„Serotonina si bucuria mea vine din stat si citit. Adica, de exemplu, intr-o vacanta, eu prefer sa stau si sa citesc, ea prefera sa mearga cu canoea, sa se arunce in cap de pe stanca”.- mărturisește, Radu Constantin.
Cei doi formează un cuplu bine sudat și pentru a-și demonstra dragostea, au decis sa își facă un tatuaj comun.

Citeste si:|| NOUTATE|| Cine este Ruxi (Roxana Erdei). Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities


Abonează-te pe

Citește și:

//DESCOPERĂ// Machiaj pentru ochi căprui și păr brunet. Cum să îți pui în evidență ochii și părul

Adevăr șocant despre trecutul Ginei Pistol! Acum s-a aflat totul

Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor o caracterizează pe Carmen de la Sălciua: „Am văzut că are foarte multe operații estetice...” EXCLUSIV

CITEȘTE: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

//CITEȘTE// Totul despre: Cine este Andreea Raicu | data nașterii, viața persoanală, vârstă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri