DESCOPERĂ: Cine este Ilan Laufer. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii


Află tot ce nu știai despe Ilan Laufer.


In articol:

Cine este Ilan Laufer

Harry Ilan Laufer   s-a născut pe 16 august 1983, în București. Este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni români, ajungând în funcția de ministru pentru mediul de afaceri mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat în perioada 29 iunie 2017-29 ianuarie 2018, în Guvernul Mihai Tudose.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Guvernului, Ilan Laufer a absolvit Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” în anul 2001, și ulterior, în 2006, Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport.

Conform declarației lui Ilan Laufer din 20 noiembrie 2018, acesta a venit pe lume la maternitatea Polizu, părinții săi fiind de naționalitate română.

Ziarul Jerusalem Post scria însă că acesta s-ar fi născut în Israel, la Rishon LeZion.

Din cauza controversei create, Ilan Laufer și-a publicat certificatul de naștere, dovedind astfel că este născut în București.

Ilan Laufer a ocupat postul de consilier în cadrul Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism, în perioada 2013-2014.

ilan laufer biografie

Citeste si: CITEȘTE: Cine este CRISTINA BÂTLAN. Cu ce se ocupă in viata de zi cu zi

Ilan Laufer este căsătorit cu celebra Alina Laufer

Ilan Laufer este căsătorit cu prezentatoarea Kanal D, Alina Laufer.

Alina și Ilan Laufer au locuit o perioadă în Statele Unite, însă pandemia de coronavirus i-a determinat să revină în România.

Suntem refugiați aici în America. Cu fiecare zi care trece noi suntem aici și nu știm ce se întâmplă în ziua de mâine.

Slavă Domnului, suntem niște persoane responsabile și nu suntem aici fără resurse, dar în același timp nici nu ne sunt deschise zborurile. Dacă nu am avea resurse suficiente să stăm aici, nu știm ce am face.

Tot primesc mesaje cu zboruri de repatriere din  America, în Republica Moldova, s-au anulat zborurile de nu știu câte ori până acum, deja nu mai pot! Ilan are partidul în România, noi suntem în America legați de mâini și de picioare, tot ce putem face este pe Zoom. A trebuit să îmi reconfigurez toată viața. De unde aveam o viață activă aici, eram montată să îmi fac cât mai multe cunoștințe și să relaționez cât mai mult, dintr-o dată am fost nevoită să îmi schimb toată viața și să îmi dau seama că absolut toată afacerea mea va trebui să se desfășoare în online', a povestit Alina Laufer într-un interviu.

Alina Laufer și Ilan au împreună doi bebeluși superbi, gemeni. Vedeta a mărturisit că aceștia nu vor fi botezați, întrucât obiceiul nu face parte din cultura evreiască.

alina si ilan laufer

Citeste si: CITEŞTE: Cine este THEO ROSE. Biografie: nume real, data nașterii, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Nu vor renunța însă la tăierea moțului și ruperea turtei.

„Davina și Nathaniel sunt sănătoși, au recuperat în greutate. Mănâncă diversificat de o săptămână și mănâncă bine. Încă nu m-am gândit la petrecere și nici nu o să mă gândesc până nu trece pericolul COVID-ului. Urmează și ziua Karinei, ar trebui să organizăm ceva drăguț, dar o serbăm în cadru restrâns, cu două prietene. Nu le-am făcut botezul pentru că la noi (n.red. – la evrei) nu se face. Mă întreba și Karina dacă le tăiem moțul sau le rupem turta, încă nu am hotărât detalii. Sigur vom organiza ceva. E o tradiție românească pe care o putem păstra și noi”, a declarat Alina Laufer.

În luna februarie, Alina Laufer a născut prematur gemenii. Soția lui Ilan Laufer a fost internată în spital săptămâni bune.

Aceasta a povestit că Nathaniel, unul dintre bebeluși, a fost intubat destul de mult timp, având ulterior o problemă cu refluxul.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este GEORGE BURCEA. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, divorț, cine este iubita lui

„Karina a fost un copil cuminte, nu am avut absolut nicio problemă. Am avut noroc, și Davina este exact la fel, foarte cuminte. Despre Nathaniel nu pot spune că e problematic, el a suferit mai mult în spital. A fost intubat mult timp și a avut o problemă cu refluxul, a urlat încontinuu patru luni. A început să zâmbească foarte târziu față de sora lui. Pe el l-am alintat mai mult, a fost provocarea noastră. În spital i-am promis că dacă se face bine și vine acasă o să îl răsfăț oricât de mult. Nu mi-a fost greu cu gemenii nici măcar în momentele în care el urla și avea probleme. Copiii aceștia sunt binecuvântarea vieții noastre. Karina și Davina sunt cele mai cuminți, Nathaniel e mai problematic”, a continuat prezentatoarea de la Kanal D.

Citeste si: CLAUDIA PUICAN: Cine este iubita lui Armin Nicoară

Alina Laufer este ajutată atât de fiica cea mare, Karina, cât și de mama ei. Ilan Laufer a hotărât să ia o pauză de la cariera politică pentru a fi alături de familia sa, fiind extrem de implicat în creșterea copiilor.

„Viața cu toții copiii mei este foarte încărcată (râde). Karina mă ajută cu cei mici, dar și ea are nevoie de atenție. Când vine de la școală mă împart între ăștia mici, Karina, Ilan, care vrea și el să stea cu mine. Și Ilan mă ajută când îi permite timpul. Seara le facem băiță împreună, în weekend stăm cu ei. O am și pe mama, care stă la noi cam jumătate de săptămână, atunci îmi planific ieșirile. Am plecat și singură, cu cei mici, dar e puțin mai complicat”, a declarat Alina Laufer.

Citeste si: CITEŞTE: Cine este ANTONIO PICAN, iubitul cântăreței Bibi


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este RALUKA. Biografie: nume real, data naşterii, cine este iubitul ei, carieră

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

DESCOPERĂ: Cine este chef RADU DUMITRESCU. Biografie: vârsta, copilărie, carieră

CITEȘTE: Cine este CONNECT-R (Ștefan Relu Mihalache). Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

NOUTATE: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

S-a stabilit data la care elevii se vor întoarce în bănci, după noua vacanță de două săptămâni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri