Ce ținute feminine le plac bărbaților. 5 idei ca să-l cucerești la prima întâlnire

Ce ținute feminine le plac bărbaților. 5 idei ca să-l cucerești la prima întâlnire
Ce ținute feminine le plac bărbaților

Iată care sunt obiectele vestimentare care îl vor înnebuni încă de la prima întâlnire.

Femeile afirmă adesea că nu se îmbracă pentru bărbați, ci pentru a se simți bine în pielea lor, însă în realitate, se pare că gusturile partenerului au un impact major în ceea ce privește alegerile vestimentare ale unei femei.

Bărbații nu sunt atrași de ținutele care lasă la vedere prea mult, de aceea, dacă vrei să-l impresionezi de la prima întâlnire, trebuie să iei în considerare câteva aspecte pe care bărbații le apreciază în ceea ce privește outfitul unei femei.

5 idei de ținute ca să-l cucerești la prima întâlnire

Ce ținute feminine le plac bărbaților[Sursa foto: freepik]

1. Fusta conică

Fusta conică este obiectul vestimentar pe care reprezentanții sexului tare îl adoră pur și simplu. Este o piesă clasică, extrem de versatilă, care nu se va demoda niciodată. Ați putea crede că bărbații sunt atrași de fustele scurte, care dezvăluie picioarele femeilor la maxim, însă nu este deloc așa.

Fusta creion este alegerea ideală dacă vrei să dai o notă de rafinament outfitului tău și să-l dai gata de la prima întâlnire.

Un alt secret constă în faptul că s-a dovedit științific că bărbații au o atracție pentru culoarea roșie, astfel că o fustă conică în culoarea pasiunii te va ajuta să ieși în evidență și să îl aduci în punctul în care îți dorești încă de la prima întâlnire.

Citeste si: Ce pantofi sa asortezi cu o rochie rosie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce ținute feminine le plac bărbaților[Sursa foto: freepik]

2. Jeansi skinny

Jeansii sunt un „must” în garderoba oricărei femei.  Dacă vrei să îl dai pe spate, modelul skinny este alegerea perfectă.

Blugii baggy, stil boyfriend sunt la modă, însă bărbații nu sunt fani înfocați ai acestui stil. Ei își doresc să vadă conturul corpului tău, nu pliuri interminabile.

Avantajul blugilor skinny este că pot fi încadrați în nenumărate outfituri. Alături de pantofi stilleto și un sacou, poți forma un outfit elegant, iar în combinație cu teniși și un t-shirt, o ținută casual în tendințe.

3. Rochii și bluze cu spatele gol

Spatele unei femei este slăbiciunea bărbatului. Astfel că, o alegere potrivită pentru o primă întâlnire ar putea fi o bluză sau o rochie cu spatele gol. Pentru a păstra totuși un echilibrul în ceea ce privește părțile dezgolite, poți opta pentru o bluză cu fața acoperită total, fără decolteu și cu spatele complet deschis.

Ai grijă ce adaugi în partea de jos! Folosiți o fustă sau o rochie de lungime medie pentru a echilibra zonele dezgolite.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

4. Clasica rochie neagră

Ce ținute feminine le plac bărbaților[Sursa foto: freepik]

Rochia neagră te scoate din impas dacă nu ai nicio idee de outfit. Coco Chanel și Karl Lagerfeld au afirmat, în nenumărate rânduri, că această piesă nu poate da greș niciodată. Bărbații adoră „the little black dress” și de aceea, este alegerea perfectă pentru prima întâlnire.

Secretul este să găsiți croiul care vă avantajează. Nu optați pentru un model foarte încărcat, cu paiete sau accesorii în zona umerilor. Alegeți un model simplu, care să vă pună în valoare silueta.

5. Rochiile și fustele cu șliț

Dacă sunteți o fană înrăită a fustelor maxi, veți fi dezamăgită să aflați că bărbații nu sunt deloc fani ai acestui obiect vestimentar. Optați pentru fustele cu șliț. În timpul mersului, atunci când va ieși la iveală genunchiul sau acea parte a gambei printre părțile fustei, imaginația bărbaților o va lua  razna, în mod cert.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum arată o ținută BLACK TIE pentru femei. Inspiră-te din stilul vedetelor

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cele mai cunoscute stiluri vestimentare pentru femei

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies