5 Mdele de rochii care slăbesc vizual. „Alege doar o parte a corpului pe care să o arăți”

5 Mdele de rochii care slăbesc vizual. „Alege doar o parte a corpului pe care să o arăți”
5 Mdele de rochii care slăbesc vizual. „Alege doar o parte a corpului pe care să o arăți”

Descoperă rochiile care slăbesc vizual.

Rochia perfectă trebuie să garanteze un aspect elegant și rafinat, să ascundă imperfecțiunile siluetei și să evidențieze punctele forte ale corpului tău.

Dacă ai forme generoase și cauți rochia potrivită pentru corpul tău, trebuie să știi care sunt modelele ce pun în valoare o astfel de siluetă.

Ca să fii cu adevărat sexy trebuie să știi ce să arăți și ce să acoperi.

„Alege doar o parte a corpului pe care să o arăți”, ne sfătuiește Jen Rade, stilista Angelinei Jolie și a Jennei Fischer.

„Dacă ai decolteu, nu-ți arăta picioarele. Dacă îți arăți picioarele, stai acoperită în partea de sus”, continuă stilista.

„Valoarea unei piese vestimentare nu este dată de prețul plătit pentru a o aduce în garderobă. Valoarea ține în primul rând de calitate, care asigură longevitatea piesei în garderobă.

Și mai ține de versatilitate.

Prin urmare, după ce alegem un anumit obiect vestimentar din magazin, e foarte important să verificăm cât de potrivit este pentru garderoba de acasă. Regula pentru noua piesă este să existe deja în garderobă cel puțin 3 piese cu care se asortează, să poată fi purtată în cel puțin 3 stiluri diferite (ex. casual, romantic, semi-elegant, rock etc.) și să fie potrivită pentru cel puțin 3 ocazii diferite (ex.

la birou, în vacanță, la un eveniment de zi etc.). Dacă piesa îndeplinește toate aceste criterii, înseamnă că este o alegere bună care își merită viitorul loc în garderobă.

Bineînțeles, în alegerea fiecărui obiect vestimentar trebuie să ținem cont de tipul siluetei, optând pentru elemente și culori potrivite. Definirea siluetei pornește de la 4 indicatori – circumferința umerilor, a bustului, a taliei și a șoldurilor”,

spune spune Irina Markovits, consultant de stil și antreprenor.

Citeste si: CITEȘTE: Idei de rochii pentru banchet inspirate de vedete. 5 imagini din care să îți alegi stilul potrivit

5 modele de rochii care slăbesc vizual

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

1.Rochia parte peste parte

Rochia parte peste parte este alegerea perfectă dacă vă doriți să mascați unele imperfecțiuni. Este versatilă, de aceea poate fi integrată ușor în diverse combinații.

Designerii recomandă acest model de rochie dacă vă doriți să păreți mai slabă. Croiala parte peste parte, în combinație cu un decolteu în V conferă rafinament, gâtul fiind evidențiat, iar bustul și umerii corectați.

Dacă adăugați și o centură, talia va fi, vizual, mult mai mică.

2.Rochia cu talie înaltă

Rochia cu talie înaltă vine din Grecia Antică, fiind extrem de feminină și elegantă. Acest model de rochie subțiază vizual talia și maschează imperfecțiunile din zona abdomenului.

rochie care mascheaza burta

3.Rochia cu basc

Basc-ul este o terminație specială în tăietura în diagonală a țesăturii care permite materialului să se „așeze” mai bine atât la gulere, cât și la manșete și tivuri.

Basc-ul a fost adus în atenția publicului larg de Cristobal Balenciaga, unul dintre cei mai cunoscuți designeri din lume, devenind principalul element al colecțiilor sale.

Basc-ul modelează silueta și maschează șoldurile proeminente și burta.

Citeste si: CITEȘTE: Ce trebuie să conțină garderoba capsulă de primăvară

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

4.Rochia cu decolteu în V

5 modele de rochii care slăbesc vizual

Rochia cu decolteu în formă de V este perfectă în cazul femeilor plus size de statură mica, întrucât reduce vizibil volumul bustului, alungește gâtul și echilibrează proporțiile.

5.Rochia cu aplicații laterale

Aplicațiile laterale subțiază considerabil silueta. Acestea sunt, în cele mai multe cazuri, dispuse simetric pe laterale și pot fi într-o singură nuanță sau în combinații de culori deschise sau întunecate.

Țineți cont de regula de bază: aplicațiile de pe rochie trebuie să repete silueta „vioarei”, în caz contrar efectul va fi opus dorinței noastre de a subția.

Cum alegem rochia perfectă

„În alegerea fiecărui obiect vestimentar trebuie să ținem cont de tipul siluetei, optând pentru elemente și culori potrivite. Definirea siluetei pornește de la 4 indicatori – circumferința umerilor, a bustului, a taliei și a șoldurilor.

Pentru silueta pară, unde circumferința șoldurilor este cea mai mare, piesele vestimentare trebuie să pună accent pe partea superioară a corpului. Silueta dreaptă, unde cei patru indicatori sunt foarte apropiați, accentul se pune pe umeri și pe șolduri, pentru a sugera mai bine talia, ceea ce se poate obține, spre exemplu, combinând culori diferite în partea superioară și inferioară a corpului, delimitate în talie. Silueta triunghi inversat, unde umerii au circumferință mai mare decât celelalte zone, atenția trebuie atrasă asupra părții inferioare a corpului, prin elemente de impact vizual. Silueta ovală, unde prevalează circumferința taliei, atenția trebuie atrasă asupra umerilor și picioarelor prin elemente care dau volum, astfel încât să fie creată talia. Iar pentru silueta clepsidră, cu o talie foarte bine definită, e nevoie de piese vestimentare și croieli care respectă conturul natural al corpului, fără să-l exagereze”, spune Irina Markovits, consultant de stil și antreprenor.

Citeste si: DESCOPERĂ: Combinații de ținute cu fustă plisată. Inspiră-te din stilul vedetelor

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

DESCOPERĂ: Idei de ținute casual pentru 2021! Iată cum obții un look perfect!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cu ce asortăm botinele. Sfaturi pentru un look de senzație

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies