Denisa Tănase a trăit spaima vieţii ei. „Avionul cădea ba pe-o parte, ba pe alta, ba în jos...”


Denisa Tănase, soţul ei şi Raluca Tanase au trăit cea mai grea experienţă în urmă cu doar câteva ore. Un zobor cu avionul a fost realmente un coşmar


In articol:

Denisa Tănase a făcut o postare pe contul de InstaStory în care îi apare mana... tremurând. În dreptul filmării apare mesajul: „Am 1000 de grade, tensiune 20, curg apele pe mine şi nu pot să mă opresc din tremurat. Aterizare cu peripeţii”

Fanii blondinei au început să îi ceară informații suplimentare în urma postării realizate. Fiind o fire deschisă, Denisa a ţinut să povestească peripeţia prin care a trecut alături de cei dragi. Panica a fost realmente imensă pentru artista care îşi dorește să nu mai aibă parte de un asemenea eveniment.

Denisa Tănase a avut un zbor cu multe peripeţii

Citeste si: Arsenie Todiraş, dezvăluiri despre destrămarea O-Zone. „Când au început concertele cu bani mulţi, noi ne-am destrămat”

Citeste si: Ce tarif are Mihai Traistariu pentru o nuntă. „Brenciu, Bănică, Loredana cer 15.000 – 20.000 euro, Delia – 18.000 euro"

„Am primit foarte multe mesaje şi v-am lăsat aşa în suspans. Nu a fost chiar aşa rău... dar a fost rău... La aterizare am trecut pe sub un nor foarte negru şi cred că am trecut printr-o ploaie torențială, pentru că era efectiv o perdea.

Se vedea că o perdea întunecată şi avionul a început să facă stânga, dreapta... Stânga, mai cădea... Nu pot să vă reproduc 100%, pentru că în momentul ăla de frică, cam pierzi momentul cu realitatea şi nu-ţi mai aduci aminte exact. Am şi acum în minte momentul când avionul cădea ba pe-o parte, ba pe alta, ba în jos... Eu mă țineam foarte strâns de scaun şi fără să-mi dau seama am început să fac exerciții de respirație.
Şi atât de tare am strâns din ochi, încât mi-a zis sora mea în aeroport: „Eşti foarte neagră în jurul ochilor”. Eu cred  că eram şi transpirată şi am strâns atât de tare din ochi, că mă umplusem de negru în jurul ochilor. Eram şi în spatele avionului şi am simţit chestia asta şi mai tare, decât mijlocul sau faţa avionului. Foarte buni piloții! La un moment dat când şi-au dat seama că era greu de redresat, au turat foarte tare motoarele şi au luat-o în sus. Țâșnea apa din aripi, că v-am zis că era o ploaie torențială. Raluca era calmă, că ea are pastilele ei de zbor. Şi am întrebat-o: „Ţi-a fost frică?!” Şi a zis... (dând din umeri ca nu ştie).

Mircea încerca să-mi distragă atenția şi îmi făcea: „Uuu, ce tare este!”

Dar eu nu-l auzeam că eram acolo prinsă de cu respiraţia... Mircea mi-a zis că el şi-a aprins de trei telefonul, că el era pe telefon şi de trei ori a încercat să-l prindă să nu zboare.

denisa tanase si mircea

Citeste si: Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei. „Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Raluca: „Nu mai ţin minte”

„Hai mă Ralu, cum ai simţit?!”

Raluca: „Am văzut că se mişca aripa, dar nu-mi mai aduc aminte să zic ce-am simţi eu.”

„Eu amețeam foarte tare de la mișcările avionului. Se mişca avionul într-un fel, că efectiv amețeai. Ba se ducea în jos, ba în stânga, ba în dreapta. Doamne ajută! Mulțumesc  Lui Dumnezeu că suntem bine! Avem piloți foarte buni şi sper din suflet şi sper că aceasta experientă să nu-mi readucă acele frici foarte mari de avion. Mai simt aşa emoție când zbor, dar să nu revin la fricile alea ale mele cu frisoane. Atât de tare îmi tremurau mâinile ca deja aterizasem şi încercam să scriu pe telefon şi nu puteam să-mi controlez degetul mare." a spus Denisa Tanase pe Instragram.


Abonează-te pe

Citește și:

Jador a primit o propunere şocantă de la o prietenă. „De sărăcie, faci orice!”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Beatrice Olaru a născut a doua oară! „Andrei s-a hotărât să vină mai repede pe lume!”

Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei. „Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Cine este soția lui Cătălin Moroșanu. „Prima fată pe care am adus-o acasă și am prezentat-o mamei este soția mea”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri