Denisa Nechifor, cea mai buna prietena a Anamariei Prodan, adevarul despre ultima perioada din viata Ionelei Prodan: "I-a facut toate mofturile, ca unui copil. Ionela nu stia ce se intampla"

Ionela Prodan s-a stins din viata, seara trecuta, la Spitalul Elias din Capitala. Artista a fost rapusa de cancerul pancreatic. 
 
Denisa Nechifor, cea mai buna prietena a Anamariei Prodan, a vorbit despre ultima perioada din viata regretatei artiste.
 
"Eu sunt aici pentru ea, pentru Anamaria. Ea este foarte tare, se astepta cumva. Nu ai cum sa te pregatesti 100%, insa cumva se astepta. Mama ei a murit in bratele ei, cu ea in mana. Ultimul an a fost o lupta, au facut tot sa aiba o ultima perioada frumoasa. I-a facut toate mofturile, ca unui copil. Ionela nu stia ce se intampla. Ea arata foarte bine, avea foarte mare grija de ea. Era un model de demnitate, isi dorea sa arate impecabil, sa se imbrace impecabil. Avea grija de tot, era foarte activa.

Ea asa a fost si in ultima perioada de viata. Ea m-a trimis sa lamuresc lucrurile. Eu am fost in vizita la spital si nu a fost la aparate, ea nu a fost conectata la aparate. Ea vrea ca oamenii de acasa sa ramana cu imaginea ei asa cum era ea. Ultima perioada a fost putin mai delicata, insa au facut atatea eforturi sa o crute de durere. Bunica mea a murit de aceeasi boala. Ea a slabit din cauza cancerului. Insa si-au dorit sa plece cu demnitate, nu au vrut sa spuna nimic", a declarat Denisa Nechifor la Teo. 

"Ea nu a stiut niciodata concret ce este cu ea. A gasit tot felul de minciuni. Ana a incercat orice sa o salveze. Vedea si ea schimbari, chiar si cand ii mai cadea parul, dar a reusit sa ascunda. In ultima perioada chiar era putin mai bine", a mai spus Denisa. 
 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri