Delicios! Prepara biscuiti cu miere si pudra de migdale!

Delicios! Prepara biscuiti cu miere si pudra de migdale!

Pentru perioada sarbatorilor si nu numai, iti recomndam o reteta de biscuiti cu miere si pudra de migdale.

 

Acestia se fac cu pudra de migdale si amidon, deci pot fi consumati si de catre cei care sunt intoleranti la gluten.
Ingrediente
40 g de miere, 100 g de pudra de migdale, 100 g de unt, 80 g de zahar pudra, 3 oua, 40 g de amidon alimentar, 3 g de praf de copt, un praf de sare.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Lasa untul sa se inmoaie, la temperatura camerei. Freaca untul cu zahar, pana se topeste, apoi cu mierea. Incorporeaza pudra de migdale si ouale, unul cate unul, amestecand incontinuu. La sfarsit, cu o spatula, incorporeaza si amidonul, praful de copt si sarea.
Pune hartie de copt intr-o tava si varsa compozitia de biscuiti.
Coace in jur de 30 de minute. Dupa ce scoti tava din cuptor, rastoarna blatul, lasa-l sa se racoareasca putin si decupeaza biscuitii in formele pe care le doresti.
Pentru biscuitii cu miere si pudra de migdale este recomandat sa folosesti miere de salcam sau de tei, care sunt mai aromate.
Sursa: Curademiere.ro

Acestia se fac cu pudra de migdale si amidon, deci pot fi consumati si de catre cei care sunt intoleranti la gluten.

Ingrediente

40 g de miere, 100 g de pudra de migdale, 100 g de unt, 80 g de zahar pudra, 3 oua, 40 g de amidon alimentar, 3 g de praf de copt, un praf de sare.

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Lasa untul sa se inmoaie, la temperatura camerei. Freaca untul cu zahar, pana se topeste, apoi cu mierea. Incorporeaza pudra de migdale si ouale, unul cate unul, amestecand incontinuu.

La sfarsit, cu o spatula, incorporeaza si amidonul, praful de copt si sarea.

Pune hartie de copt intr-o tava si varsa compozitia de biscuiti. Coace in jur de 30 de minute. Dupa ce scoti tava din cuptor, rastoarna blatul, lasa-l sa se racoareasca putin si decupeaza biscuitii in formele pe care le doresti.

Pentru biscuitii cu miere si pudra de migdale este recomandat sa folosesti miere de salcam sau de tei, care sunt mai aromate.

Sursa: Curademiere.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Ce semne ar fi prevestit tragedia care s-a întâmplat cu Ion Drăgan și ce au observat internauții în ultimele fotografii cu el, din preajma sărbătorilor: “Pământiu...prevestea infarct.”

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Boala cu care a fost diagnosticat Ion Drăgan. Artistul ar fi trecut prin mai multe operații dificile

Ultimul mesaj postat de Ion Drăgan înainte să moară. Ce a vrut să transmită, de fapt, artistul în ultima sa postare. CONFESIUNEA lasă fanii fără suflare

Cum arată Crăciunul pentru Mariana Moculescu și ce dorințe are pentru anul 2026: „Viața se poate schimba brusc.”

La ce concluzie au ajuns Robert și Lia după camera roșie. Cum va reacționa Filip: ,,Ești îndrăgostită”

A murit cunoscutul om de afaceri gălățean, Corneliu Istrate