Delicios! Pregateste o salata de cartofi, hrean si peste afumat!

Delicios! Pregateste o salata de cartofi, hrean si peste afumat!
Delicios! Pregateste o salata de cartofi, hrean si peste afumat!

Este perfecta ca aperitiv sau ca fel principal. Alina Laufer iti spune cum se face.

 

Ingrediente
700 g cartofi( de preferat noi)
4 linguri cu varf smantana
Coaja rasa de la 2 lamai si zeama de la o lamaie
Sare si piper proaspat
4 lunguri ulei de masline
4 lingurite cu varf de hrean, preferabil proaspat
O mana de patrunjel proaspat
O legatura mica de chives
O legatura mica de ceapa verde, spalata si taiata felii subtiri
400 g peste afumat
Mod de preparare
Mai intai fierbeti cartofii in apa clocotita sarata pana cand se imoaie, apoi scurgeti-i.
Cand se racesc doar atat cat sa-i puteti manui, taiati-i pe jumatate sau zdrobiti-i intr-un castron mare, de salata.
Adaugati smantana, coaja si zeama de la o lamaie si uleiul de masline. Amestecati, apoi condimentati dupa gust. Adaugati hreanul ras, avand grija sa gustati, apoi tocati patrunjelul si chives-ul (daca folositi) si aruncati-le in castron. Adaugati ceapa verde si pestele afumat si amestecati bine totul.
Acum este f important sa potriviti condimentele din salata si eventual sa mai adaugati niste zeama de lamaie. Puteti chiar sa o faceti mai picanta, adaugand niste hrean.

Ingrediente

700 g cartofi( de preferat noi)
4 linguri cu varf smantana
Coaja rasa de la 2 lamai si zeama de la o lamaie
Sare si piper proaspat
4 lunguri ulei de masline
4 lingurite cu varf de hrean, preferabil proaspat
O mana de patrunjel proaspat
O legatura mica de chives
O

legatura mica de ceapa verde, spalata si taiata felii subtiri
400 g peste afumat

Mod de preparare

Mai intai fierbeti cartofii in apa clocotita sarata pana cand se imoaie, apoi scurgeti-i. Cand se racesc doar atat cat sa-i puteti manui, taiati-i pe jumatate sau zdrobiti-i intr-un castron mare, de salata.

Adaugati smantana, coaja si zeama de la o lamaie si uleiul de masline.
Amestecati, apoi condimentati dupa gust. Adaugati hreanul ras, avand grija sa gustati, apoi tocati patrunjelul si chives-ul (daca folositi) si aruncati-le in castron. Adaugati ceapa verde si pestele afumat si amestecati bine totul. 

Acum este f important sa potriviti condimentele din salata si eventual sa mai adaugati niste zeama de lamaie. Puteti chiar sa o faceti mai picanta, adaugand niste hrean.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Oana Roman, mesaj direct către urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, care obișnuiesc să îi lase comentarii negative! Vedeta TV nu reușește să îi înțeleagă: "Pentru mine asta este foarte important!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Noi informații ies la iveală despre decesul artistului Jubilant Sykes. Fiul cântărețului de operă, suspect în moartea tatălui său, se confrunta cu probleme grave, iar PROBELE de la fața locului arată DETALII ȘOCANTE: "Este vorba de o..."

Interviu eveniment, sâmbăta aceasta, de la 23:00, la "40 de întrebări cu Denise Rifai" Nicușor Dan, Președintele României, omul cu funcția cea mai înaltă în stat, este invitat să răspundă celor mai arzătoare întrebări, aflate pe buzele tuturor

Dorobanțu o invită pe Veronica în camera roșie, iar Ahmed fierbe de gelozie! Incredibil ce se va întâmpla în ediția de joi, 11 decembrie, din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies