Delicios! Pregateste negrese speciale in alb si negru! Este atat de usor!


Delicios! Pregateste negrese speciale in alb si negru! Este atat de usor!

Imbunatateste reteta clasica de negrese cu o crema delicioasa de cheesecake. Iata ce ai de facut.

 

Timp de pregatire: 20 de minute
Timp de gatire: 35 de minute
Grad de dificultate: Usor
Porti: 20 patratele
Calorii per negresa: 330
Ingrediente
250g de unt, plus extra pentru uns
200g ciocolata neagra
50g ciocolata alba
375g zahar brun
5 oua medii
50g de faina, plus inca o lingura
85g
cacao
1 jumatate de lingurita de praf de copt
200g de crema de branza
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade, gaz 4. Unge o tava cu unt si pune hartie de copt. Taie fin 150 de grame de ciocolata neagra, apoi tare restul in bucati mari, alaturi de ciocolata alba.
Pune ciocolata taiata fin intr-un vas si topeste la bain-marie sau la microunde. Lasa la racit.
2. Pune untul si 350 de grame de zaga intr-un vas si bate pana cand devin moi si pufoase. Adauga 4 oua, pe rand, batand bine intre fiecare adaugare. Apoi pune faina, cacao, praful de copt si un praf de sare. La final, adauga ciocolata topita si bucatile mari de ciocolata.
Pune amestecul in tava si netezeste suprafata.
3. Lucrand repede, pune crema de branza intr-un vas si bate-o cu o spatula. Adauga oul ramas, lingura de faina si zaharul si amesteca pana cand toate ingredientele sunt combinate. Pune linguri din amestec pe amestecul de negrese pana cand il termini si foloseste un cutit sau o furculita pentru amesteca cele doua texturi pentru a obtine un efect de marmura.
Coace timp de 30 de minute. Raceste complet in tava inainte de a servi.
Sursa: bbcgoodfood.com

Timp de pregatire: 20 de minute
Timp de gatire: 35 de minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 20 patratele
Calorii per negresa: 330

Ingrediente

250g de unt, plus extra pentru uns
200g ciocolata neagra
50g ciocolata alba
375g zahar brun
5 oua medii
50g de faina, plus inca o lingura
85g cacao
1 jumatate de lingurita de praf de copt
200g de crema de branza

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade, gaz 4. Unge o tava cu unt si pune hartie de copt. Taie fin 150 de grame de ciocolata neagra, apoi tare restul in bucati mari, alaturi de ciocolata alba. Pune ciocolata taiata fin intr-un vas si topeste la bain-marie sau la microunde. Lasa la racit.

2. Pune untul si 350 de grame de zaga intr-un vas si bate pana cand devin moi si pufoase. Adauga 4 oua, pe rand, batand bine intre fiecare adaugare. Apoi pune faina, cacao, praful de copt si un praf de sare. La final, adauga ciocolata topita si bucatile mari de ciocolata. Pune amestecul in tava si netezeste suprafata.

3. Lucrand repede, pune crema de branza intr-un vas si bate-o cu o spatula. Adauga oul ramas, lingura de faina si zaharul si amesteca pana cand toate ingredientele sunt combinate. Pune linguri din amestec pe amestecul de negrese pana cand il termini si foloseste un cutit sau o furculita pentru amesteca cele doua texturi pentru a obtine un efect de marmura. Coace timp de 30 de minute. Raceste complet in tava inainte de a servi.

Sursa: bbcgoodfood.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Rețetă de bombe cu vișine. Nu necesită coacere

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: 4 feluri de mâncăruri sănătoase pe care să le faci din soia. Sunt nelipsite în timpul postului

NOUTATE: Cine este ELWIRA PETRE, soția lui Mihai Petre

NOUTATE: Cine este MIHAI PETRE. Biografie: Data naşterii, căsătorie, carieră, copii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă limba

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri