Declaratii emotionante ale Ioanei Benedek, cunoscuta actrita de telenovele: "Mi-am dedicat ultimii 5 ani de zile exclusiv lui Dumnezeu!"


Ioana Benedek a acordat un interviu spectaculos presei din Romania.

Ioana Benedek (44 de ani) a devenit celebra anii trecuti in rolurile sale din telenovele, devenind un nume greu al genului tv care a prins foarte bine in America Latina si in Europa, inclusive in Romania. Stabilita de decenii in Mexic, tara ei de adoptie, Ioana a acordat un amplu interviu site-ului femeide10.ro, in care a vorbit despre cariera si despre retragerea ei din luminile rampei.

“Nu mă relaţionez sentimental cu colegii de muncă. Este un principiu, pe care până acum l-am respectat. Una-i una şi alta-i alta. Viaţa mea personală este totalmente despărţită de viaţa publică şi profesională. Nu-mi place să le amestec. De aceea nimeni nu ştie nimic de mine… Decât atunci când eu decid să vorbesc cu presa. Nu-mi plac scandalurile mediatice şi nici nu mă pretez pentru ele!” a povestit Ioana pentru sursa citata.

Frumoasa actrita a povestit apoi si de ce a ales sa plece din atentia publicului larg.

"M-am retras total. Dar momentan. Şi-am făcut-o eu însămi din propria-mi decizie. Au fost 5 ani dedicaţi „pentru mine”. Pentru proiectele mele personale, pentru viaţa mea interioară şi de familie! Am citit de multe ori, în presa românească, speculaţii cum că m-aş fi retras în mânăstire, că m-am pocăit, c-am renunţat la showbizz pentru Dumnezeu… Nimic mai fals şi mai ilarios.

N-am replicat niciodată, pentru că nu replic unui non-sens. M-a amuzat şi făceam eu însămi glume pe tema asta, cu cei apropiaţi. Adevărul însă este că m-am dedicat mie, proiectului meu personal şi intim, despre care nu voi da multe detalii. De asemenea m-am dedicat dezvoltarii mele intelectuale, spirituale, psihologice. Am studiat multe. Multe iniţieri în Reiki, Energia Universală, Magnified Healing, Theta Healing, Inima Iluminată de Drumvalo Melchizedek, Reiki angelic, Radiestezie, Meditaţii, cursuri despre psihic, suflet, emoţii, energie, meditaţie, fizica cuantică, Medicină Tradiţională Chineză (MTC)…Iar dacă toate acestea provin de la Marea şi Unica Sursa Creatoare în Univers, pe care în mod comun, noi oamenii o
numim Dumnezeu, atunci DA, mi-am dedicat ultimii 5 ani de zile exclusiv lui Dumnezeu!”,
s-a confesat Ioana Benedek.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ada Solomon, primul producator roman in cursa pentru premiul OSCAR la categoria cel mai bun film strain

Avertisment șocant pentru toți românii: ”Închideți gazele și lumina!”. Ce se va întâmpla

Cu ce film seamana viata ta, in functie de zodie

Cea de-a doua editie Bucharest International Dance Film Festival si-a desemnat castigatorii

Ateliere, conferinte, expozitii si masterclass-uri la Bucharest International Dance Film Festival 2016

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Un mire și o mireasă nu și-au servit invitații de la nuntă cu absolut nimic! Motivul de necrezut pentru care au recurs la acest gest
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri