Decizie radicală luată de Jador. Îi va schimba viața


Decizie radicală luată de Jador. Îi va schimba viața

În urmă cu ceva vreme, Jador a spus în emisiunea Teo Show că Simina ar fi gravidă cu iubitul ei, Alex Zănoagă. De atunci, Jador a încercat să o uite pe frumoasa brunetă. Mai mult decât atât, Jador a părăsit emisiunea Puterea Dragostei

”Am plecat pentru că am probleme de sănătate, am vrut să le rezolv. Doctorul mi-a spus că trebuie să mă operez de fiere, că ficatul meu este foarte obosit de la atâtea nopți nedormite. Trebuie să mă operez, zilele astea o să-mi fac programare. Nu vreau să dramatizez, vreau doar să mă operez, să mă simt eu bine. E doar o pauză de la Puterea dragostei, nu am ieșit din emisiune. Acolo, în emisiune, e foarte mult stres. E răutate acolo, e și multă dragoste. Mă întorc în casă? Vedem! Vedem!”, a spus el.

Citeste si: Imaginile toamnei! Bogdan Mocanu este negru de supărare! Au apărut poze cu Andra de la Puterea Dragostei complet dezbrăcată! Uite fotografiile! FOTO!

Citeste si: Poza pe care Bianca de la Puterea Dragostei ar trebui s-o şteargă URGENT de pe net! A vrut să fie sexy, dar uite ce gafă MONUMENTALĂ a făcut! FOTO!

După ce Jador a aflat că Simina este însărcinată cu Alex Zănoagă, toate sentimentele pe care le-a avut, în trecut pentru ea s-au dispersat. ”Simina este femeia care mi-a atins inima. Aș fi vrut să iasă din sufletul meu, fiindcă știu că sunt multe lucruri care ne despart, dar…nu s-a putut. Acum însă, este un copil la mijloc și eu trebuie să îmi văd de viața mea”, a menționat Jador. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

5 modele de rochii pentru o garderobă capsulă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri