De necrezut! Prințesa Sofia a Suediei luptă din prima linie împotriva COVID-19


Din nefericire, Suedia se confruntă cu peste 12.000 de persoane afectate de COVID-19, dintre care peste 1200 au pierdut lupta cu boala, iar Prințesa Sofia a Suediei a decis să acorde o mână de ajutor. Luptă contra coronavirusului chiar din linia I.


In articol:

Având în vedere situația critică din Suedia, lipsa personalului medical și numărul ridicat de victime, Prințesa Sofia a Suediei s-a oferit voluntar și luptă din prima linie, împotriva COVID-19.
Prințesa Sofia a Suediei a urmat un curs medical de trei zile, iar de vineri a început să lucreze în spital, cot la cot cu celelalte cadre medicale.

Citeste si: Ultimă oră! De săptămâna viitoare, românii vor avea restricții noi. Ce implică intarea în Scenariul 5

Prințesa Sofia a Suediei luptă cot la cot cu medicii, împotriva COVID-19

Prințesa Sofia este membru onorific la Sphiahemmet University College din Stockholm, acolo unde a decis să urmeze un curs medical intensiv, pentru a reuși să ajute cadrele medicale în lupta cu pandemia. Cu toate acestea, Prințesa Sofia nu este singura persoane care a hotărât să devină voluntar într-un spital, ci singura persoană cu sânge albastru care a luat o decizie.

prințesa sofia a suediei, covid-19, prima linie, suedia, prințesa sofiaprințesa sofia a suediei, covid-19, prima linie, suedia, prințesa sofia
prințesa sofia a suediei, covid-19, prima linie, suedia, prințesa sofia

Având în vedere că lipsa personalului medical din spitale și evoluția rapidă a cazurilor de infectare cu COVID-19 au început să își spună cuvântul, universitatea menționată anterior pregătește peste 80 de persoane săptămânal, pentru a dobândi cunoștințele medicale necesare pentru a asigura asistența bolnavilor.

Citeste si: Raed Arafat: În mai era programat un exercițiu cu CE, similar cu ceea ce se întâmplă acum. Realitatea a fost mai rapidă

Directorul departamentului de informații și presă al Casei Regale MArgareta Thorgern di Suedia, a declarat că, prin acest gest, Prințesa Sofia a Suediei își dorește să aducă o contribuție reală la sistemul medical, mai ales că resursa umană este epuizabilă și, treptat, se va ajunge acolo. Mai mult decât atât, prin gestul ei, prințesa își dorește și să influențeze cât mai multe persoane în acest sens.

Citeste si: Raed Arafat nu este de acord cu relaxarea restricțiilor în această perioadă: „Poate fi devastator pentru România”


Abonează-te pe

Citește și:

Ultimă oră! De săptămâna viitoare, românii vor avea restricții noi. Ce implică intarea în Scenariul 5

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Raed Arafat, mesaj de Paște pentru toți românii: „Stăm acasă ca la anul să stăm cu toți împreună”

Patriarhul Daniel, prima reacție după modificarea acordului de Paște: „Cea mai mare întristare a preoților...”

Breaking news! Raed Arafat, veste extraordinară! Românii pot merge în vacanțe, la vară

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 27 noiembrie 2020! Nativii zodiei Berbec au admiratori secreți!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri