De la ce a izbucnit scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos


Adriana Bahmuțeanu are o relație cu bărbatul de origine greacă, Nikos Papadopoulos. Între cei doi a început un mare scandal, în momentul în care femeia a declarat că a fost agresată de către partenerul ei de viață.


In articol:

Cei doi au ajuns în instanță, unde vedeta a cerut ordin de protecție față de Nikos.

Ce s-a întâmplat cu ordinul de protecție solicitat de Adriana Bahmuțeanu

adriana bahmuteanu

Adriana Bahmuțeanu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu primesc invitație, nu mă prezint”. Silvius Prigoană s-a căsătorit cu logodnica lui, Georgiana

În urmă cu puțin timp, Adriana a mărturisit că iubitul ei grec a agresat-o. Ca urmare a acestor declarații, cei doi au ajuns la tribunal.

Femeia a cerut un ordin de protecție împotriva lui Nikos, însă s-a dovedit că lucrurile nu au stat așa cum spunea Adriana. De aceea, cererea de prelungire a ordinului de protecție cerut de vedeta TV, a fost respinsă.

Declarațiile făcute de avocatul lui Nikos Papadopoulos

nikolaos papadopoulos

Nikolaos Papadopoulos

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos s-au despărțit!

Adriana Bahmuțeanu a beneficiat de un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile. Cu toate acestea, prelungirea a fost respinsă de către instanțele judecătorești. După ce întreaga situație a fost analizată, s-a demonstrat că Adriana Bahmuțeanu nu a fost lovită și nici amenințată de către artist. Cristian Bala, avocatul cântărețului a explicat de ce a avut Adriana ordin de protecție timp de câteva zile, dar și că toate acuzările pe care vedeta le-a făcut, au fost false.

„În momentul acesta s-a soluționat cererea de prelungire formată de către Parchet pentru doamna Bahmuțeanu, desigur că a fost respinsă. Situația e una clară, în sensul că a existat o declarație inițială formulată de dumneaei. Doamna Adriana Bahmuțeanu a făcut o declarație inițial, poliția s-a deplasat la fața locului, poliția emite un ordin de protecție provizoriu, după completarea unei documentații specifice, iar ulterior se formulează de către Parchet în mod legal cererea de prelungire a acestei măsuri de protecție, care în cazul de față nu s-a prelungit, Instanța de Judecată a respins cererea Parchetului formulată de doamna Bahmuțeanu, căci în realitate nu s-a întâmplat absolut nimic, nu a existat nicio amenințare, cam așa este situația”, a spus avocatul lui Nikos Papadopoulos.

De la ce a pornit scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos

adriana bahmuteanu s-a despartit

Adriana Bahmuțeanu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Fiecare a renunțat la ceva” Ce declarații a făcut Andreea Marin despre relația cu Adrian Brâncoveanu

Avocatul cântărețului a mărturisit că cearta a pornit de la faptul că Nikos i-a împrumutat Adrianei o sumă de bani. Banii au fost trimiși prin virament bancar, existând în această situație, extrase bancare. Mai mult, Cristian Bala a declarat că artistul de origine greacă nu este o fire violentă și nu a avut niciodată probleme cu legea.

„Nikos a rămas surprins de la bun început cu privire la această plângere, au venit și martori în fața instanței, probele s-au administrat în procesul care a avut loc ieri, s-a respins cererea. Există dovezi, în sensul că există extrase bancare, s-au făcut viramente bancare, e vorba doar de sumele care s-au virat prin virament bancar. Clientul meu a menționat că au fost dați cu titlul de împrumut(...) Nikos niciodată n-a avut o atitudine violentă față de nicio persoană, nu are antecedente penale, nu a fost certat cu legea, nici măcar amenzi la poliție n-a avut”, a precizat avocatul lui Nikos Papadopoulos.


Abonează-te pe

Citește și:

„Nu e însărcinată”. Florin Rusu, fostul iubit al Biancăi Pop, acuzații dure la adresa ei. Ce detalii a scos la iveală bărbatul

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

„Trebuie să se întâmple”. Alexia Eram, noi detalii despre nunta cu Mario Fresh. Ce spune fiica Andreei Esca despre căsătorie

„Așteptăm ca Poliția să ia măsuri, nu putem trăi așa”. Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de un necunoscut

Cine este Alexandru Abagiu. “Tatăl meu este avocat, mama mea este medic. Am trecut prin ambele ca meserii!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Calendar ortodox 21 august 2022. Ce sărbătoare este duminică?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri