„De fiecare dată cedează ea.” Cum se înțeleg Denisa Tănase și Mircea Brânzei. Cei doi sunt și parteneri de afaceri


Denisa Tănase și Marius Brânzei sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară, iar în anul 2021 au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit.


In articol:

În cadrul unui interviu, cei doi au vorbit despre relația pe care o au și despre cum reușesc să treacă peste anumite momente mai tensionate.

Citește și: Denisa Tănase a arătat în mediul online ce ține în frigider, în loc de mâncare. Vedeta face asta, deși mulți consideră a fi o greșeală

Cum se înțeleg Denisa Tănase și Mircea Brânzei

Marius Brânzei și Denisa Tănase formează un cuplu din anul 2017, iar în anul 2021 au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit. Cei doi au ales o locație de vis pentru eveniment, pe Riviera Franceză, în apropiere e Nisa.

Aceștia fac o echipă foarte bună în relație, dar în același timp sunt și parteneri de afaceri, ceea ce înseamnă că petrec foarte mult timp împreună.

În cadrul unui interviu, bărbatul a povestit care este relația dintre ea și Marius, după cinci ani de relație, dar și care este secretul lor pentru o relație sănătoasă.

„Am o viață plină de provocări alături de Denisa, partea bună e că ne completăm foarte bine atât de plan personal, cât și în bussines. Tocmai de aceea am reușit să facem atâtea lucruri împreună, dar cred că e mai grea viața ei alături de mine, decât viața mea alături de ea.

Ea e mai înțelegătoare”, a mai spus el, în cadrul unui interviu.

Cei doi mai au discuții, dar soțul Denisei a mărturisit că de obicei ea este cea care cedează prima.

„În cinci ani de relație nu am fost despărțiți nici măcar o zi, nu pot să zic că sunt momente tensionate. Avem unele discuții, când avem opinii diferite despre anumite lucruri în business, dar cedăm, dar cam de fiecare dată cedează ea”, a mai spus Mircea Brânzei despre mariajul cu Denisa.

Citește și: Cine este Denisa Tănase. "Da, ne dorim un copil.”

 Cum se înțeleg Denisa Tănase și Mircea Brânzei

Cum se înțeleg Denisa Tănase și Mircea Brânzei

[Sursa foto: Instagram]

Cei doi își doresc un copil

Cei doi își doresc să își mărească familia, deoarece consideră că este frumos să ai o persoană lângă tine, care să te încurajeze când mai cazi psihic, deoarece viața este plină de provocări.

„E frumos când ai pe cineva acolo, care să te încurajeze când mai cazi psihic, pentru că normal că drumurile astea sunt pline de provocări, sau alături de care să sărbătorești reușitele. Anul ăsta a fost pentru mine, cel puțin, după patru ani nebuni de muncă, a fost anul în care am avut revelația și mi-am dat seama că trebuie să încep să aduc un pic de echilibru în viață și că trebuie să încep să mă gândesc la ce vreau, la ce-mi doresc și este cred începutul. Pentru că pentru 2023, asta e cea mai mare dorință a mea: să reușesc să aduc acest echilibru în familia noastră. Mă refer la timp, la felul în care îmi dozez timpul pentru că excesele nu sunt bune”, a mărturisit vedeta.

 Cum se înțeleg Denisa Tănase și Mircea Brânzei

Cum se înțeleg Denisa Tănase și Mircea Brânzei

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Raluca Tănase a fost înșelată de toți bărbații din viața ei! Motivele principale: posesivitatea și gelozia


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Carmen Tănase. „Eu văd că oamenii se luminează la față când trec pe stradă pe lângă ei”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Denisa Tănase a arătat în mediul online ce ține în frigider, în loc de mâncare. Vedeta face asta, deși mulți consideră a fi o greșeală

Denisa Tănase a trăit spaima vieţii ei. „Avionul cădea ba pe-o parte, ba pe alta, ba în jos...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri