Fiecare persoana trebuie sa consume un curcubeu de fructe si legume in fiecare zi.
Experienta personala si recunoasterea dificultatii de a respecta portia zilnica recomandata de fructe si legume, precum si beneficiile nutritive ale unei diete bazate pe vegetale, a determinat-o pe Amra Makarevic, o antreprenoare de origine bosniaca, sa lanseze in 2015, in Bucuresti, Cold Pressed Juicery, o afacere care produce sucuri naturale realizate din fructe si
„Am descoperit beneficiile sucurilor naturale presate la rece, cand locuiam in Australia si cautam o solutie pentru oboseala, indigestia si fluctuatia de greutate pe care le experimentam din cauza programului foarte incarcat. Pentru ca in cazul meu, sucurile 100% raw au avut efecte spectaculoase asupra sanatatii, am decis sa impartasesc aceste beneficii cu cat mai multe persoane.”, a declarat Amra Makarevic.
Sucurile sunt, 100% raw, naturale si nepasteurizate, ceea ce face ca termenul de valabilitate al sucurilor sa fie de 3-4 zile. Pentru obtinerea sucurilor, este folosita o presa hidraulica de ultima generatie care aplica o presiune foarte mare legumelor si fructelor maruntite in prealabil, pentru a extrage, cu oxidare minima si fara caldura, sucuri naturale, delicioase in forma lor pura, bogate in vitamine, minerale si enzime.