De ce trebuie femeile să așeze șapte monede pe pervazul geamului? Trucul inedit care te scapă de o mare problemă

De ce trebuie femeile să așeze șapte monede pe pervazul geamului? Trucul inedit care te scapă de o mare problemă

Află din rândurile următoare de ce e bine să așezi șapte monede pe pervazul geamului.

Ne aflăm într-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Odată cu pandemia de coronavirus și cu războiul dintre Rusia și Ucraina, prețurile au explodat, iar unele persoane de abia se mai descurcă să trăiască de pe o zi pe alta.

Pe lângă plata facturilor, mâncare și alte cheltuieli esențiale, mulți dintre noi observăm că la finalul lunii nu ne mai rămâne niciun ban. Există însă anumite modalități prin intermediul cărora putem să atragem banii în viața noastră.

Așază șapte monede pe pervazul geamului și vei avea parte de prosperitate și noroc

Citește și: Plantele pe care femeile ar trebui să le aibă în casă pentru a avea parte de prosperitate și noroc

De ce trebuie femeile să așeze șapte monede pe pervazul geamului?

De ce trebuie femeile să așeze șapte monede pe pervazul geamului?

[Sursa foto: freepik]

Maeștrii Feng Shui cunosc o mulțime de trucuri prin intermediul cărora putem să aducem norocul și prosperitatea în viața noastră. Unul dintre aceste trucuri constă în așezarea a șapte monede pe pervazul geamului. Tot ce trebuie să faci este să pui  șapte monede pe pervazul geamului din locuință și să le lași acolo nici mai mult, nici mai puțin de o săptămână.

Se spune că în acest timp, se vor încărca cu energie de la soare și de la lună, energie ce va ajuta la înmulțirea banilor.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

După ce trec cele șapte zile, trebuie doar să pui monedele în portofel, iar norocul și prosperitatea nu vor întârzia să apară.

Alte trucuri prin care poți să aduci banii în viața ta

Citește și: Cristale pentru energie pozitivă. Cum să creezi un spațiu sacru plin de energie pozitivă cu ajutorul cristalelor

Trucuri prin care poți să aduci banii în viața ta

Trucuri prin care poți să aduci banii în viața ta

[Sursa foto: freepik]

Un alt truc menit să aducă banii în viața ta este schimbatul portofelului. O dată la câțiva ani sau poate chiar mai des, dacă observi că banii nu mai vin în viața ta, ar trebui să îți schimbi portofelul.

Portofelul vechi nu trebuie însă aruncat la gunoi, ci trebuie să fie distrus, prin ardere. După ce ți-ai schimbat portofelul, poți să practici ritualul cu monedele pe care ulterior să le pui în portofelul nou.

De asemenea, dacă vrei un adevărat talisman pentru bunăstare și noroc, bănuții chinezești trebuie să nu lipsească de la tine din portofel. Aceștia trebuie păstrați cu o ață roși trasă prin orificiul din centrul său pentru a beneficia de proprietățile lor de a aduce norocul din punct de vedere financiar.

 Citește și:

Care sunt cristalele care atrag abundența financiară

De ce trebuie să pună femeile sub pernă două frunze de dafin

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies