De ce se pune sare în colțurile casei. Care este semnificația acestui truc?


Sarea reprezintă un ingredient folosit în absolut fiecare preparat culinar. Însă știați care este semnificația trucului în care sarea este pusă în colțurile casei?


In articol:

Aflați din rândurile următoare care este mai exact motivul pentru care se pune sare în colțurile casei, dar și cum trebuie să procedăm mai exact cu acest ingredient. În plus, descoperiți și care sunt semnele care indică faptul că aveți nevoie de acest truc, pentru ca lucrurile să revină la normal.

 

De ce se pune sare în colțurile casei

Este cunoscut deja faptul că încă din cele mai vechi timpuri, sarea a avut un rol foarte important. Aceasta este folosită pentru a purifica obiectele, casele, pe scurt, pentru a scăpa de energiile negative pe care le-ar putea avea lucrurile care ne înconjoară.

Este un obicei considerat destul de banal, care te poate scăpa de energia negative care predomină, de exemplu, în noua ta locuință. De obicei, oamenii practică alte ritualuri pentru a alunga ghinionul, fiind afectate de aceste energii în special persoanele mai sensibile.

În tradiția budhistă, de exemplu, sarea este cea care se folosește pentru a alunga spiritele rele. Iar adepții acestei religii sunt cunoscuți pentru faptul că obișnuiesc să arunce sare peste umăr, după ce a avut loc o înmormântare.

Astfel, se asigură că spiritele rele nu rămân prezente.

cum se foloseste sarea pentru a purifica

Citeste si: Cum să scapi de pofta de dulce. 5 sfaturi care dau rezultate garantate

 

Cum se folosește sarea pentru a purifica locuința

Numerologul Mihai Voropchievici  a mărturisit ce ar trebui să facem, pentru a scăpa de ghinion. Specialistul a dezvăluit că soluția care ne poate ajută constă pur și simplu în… sare, explicând și ce ar trebui să facem, pas cu pas.

„Pune câte o lingurință în fiecare colț al casei. Lasă șapte zile. Sare mare, grunjoasă. Începi să pui de la intrare pentru fiecare colț și când dai afară sarea după șapte zile, o iei cu o mătură nouă, de pai, nu de plastic și iei de la cel mai îndepărtat colț și până la ușă. Le-ai strâns pe toate în făraș, pe care le vei pune la toaletă, nu la coșul de gunoi, pentru că sunt captatoare de energii. Încă un secret, bagi jumătate de mătură în afară, jumătate în casă și spui: „Afară din casa mea, energii negative”, a mărturisit  Mihai Voropchievici.

Se spune că energiile negative ale bolilor rămase de la foști proprietari ai locuinței, au fost astfel, atrase de sare. Ingredientul se poate ține și aproximativ 48 de ore, iar procedura se poate repeta de fiecare dată câte simți că ești urmărit de ghinion. Aceasta este una dintre variantele care te scapă de energiile negative  care dăinuie în locuința ta. O altă variantă este să amesteci sarea de mare cu șofran, pentru a avea parte de protecție și pentru a atrage bunăstarea.

În vechea tradiție, dacă puneai sare la colțurile casei, se spunea că vei avea parte de noroc, pace și prosperitate. Pe lângă varianta în care sarea se pune în colțurile casei, o altă variantă a acestui ritual, care va da rezultate, este dacă stai în mijlocul camerei și iei o mână de sare, pe care o arunci în toate colțurile, mișcându-se în direcția acelor de ceasornic. Efectul fiind bineînțeles, același, de a risipi energia negativă, purifica și proteja casa de spiritele rele și de energia negativă.

care sunt semnele care arata ca exista un dezechilibru in casa

Citeste si: Cu ce se curăță paharele de cristal

 

Semne ale unui dezechilibru energetic în casă

Există anumite semne după care te poți ghida, pentru a-ți da seama dacă în locuința există energii negative sau nu. Acesta este cel mai important aspect care trebuie luat în considerare.

Prin urmare, ar trebui să luați măsuri și să intrați la bănuieli, odată ce în casă vor apărea din ce în ce mai mult, următoarele aspecte, precum: vor apărea furnicile sau gândacii, vor începe să dispară lucruri deodată, animalele pe care le aveți se vor îmbolnăvi, florile se vor usca, becurile vor începe să se ardă tot mai des, începeți să auziți zgomote sau diverse sunete pe care nu le prea înțelegeți, ușile încep să se trântească singure, membrii familiei se ceartă în mod constant și multe astfel de semne, care indică în mod clar, prezența energiilor negative.

sare impotriva energiilor negative

Citeste si: Cu ce se ia părul de pisică de pe haine


Abonează-te pe

Citește și:

Moșii de Vară 2022. De ce se împarte orez cu lapte de această sărbătoare

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Cât timp se fierbe orezul

Pepe a devenit tată pentru a treia oară! Ce declarații a făcut artistul: „În familie se împart și necazurile și bucuriile”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri