De ce se ingrasa barbatii casatoriti! Sigur nu stiai asta!


De ce se ingrasa barbatii casatoriti! Sigur nu stiai asta!

Barbatii casatoriti sunt mai grasi pentru ca, dupa ce isi unesc destinele cu partenerele lor de viata, incep sa manânce mai multe dulciuri si sa bea mai mult vin, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Leeds Metropolitan University, citat de MEDIAFAX.

 

Studiul cercetatorilor britanici a aratat ca mariajul poate sa schimbe obiceiurile alimentare ale barbatilor si, odata cu acestea, circumferinta taliei.
Potrivit acestui studiu, barbatii casatoriti sunt mai grasi decât cei necasatoriti, iar acest lucru ar putea fi o consecinta a faptului ca cei din prima categorie par sa manânce mai multe dulciuri in comparatie cu barbatii celibatari.
Totodata, barbatii casatoriti beau considerabil mai mult vin decât cei necasatoriti.
Oamenii de stiinta nu cunosc deocamdata motivul pentru care mariajul influenteaza atât de mult atitudinea barbatilor fata de greutatea lor corporala. Ei sugereaza ca aceasta situatie este o consecinta a faptului ca barbatii simt ca pot sa se “relaxeze” din acest punct de vedere dupa ce se casatoresc.
Sursa

Studiul cercetatorilor britanici a aratat ca mariajul poate sa schimbe obiceiurile alimentare ale barbatilor si, odata cu acestea, circumferinta taliei.Potrivit acestui studiu, barbatii casatoriti sunt mai grasi decât cei necasatoriti, iar acest lucru ar putea fi o consecinta a faptului ca cei din prima categorie par sa manânce mai multe dulciuri in comparatie cu barbatii celibatari.

Totodata, barbatii casatoriti beau considerabil mai mult vin decât cei necasatoriti.

Oamenii de stiinta nu cunosc deocamdata motivul pentru care mariajul influenteaza atât de mult atitudinea barbatilor fata de greutatea lor corporala.
Ei sugereaza ca aceasta situatie este o consecinta a faptului ca barbatii simt ca pot sa se “relaxeze” din acest punct de vedere dupa ce se casatoresc.

Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Dieta MILITARĂ - avantaje, exemplu de meniu, listă de cumpărături

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

NOTEAZĂ: Cât timp se fierbe răcitura. Cum gătești piftia perfectă

NOTEAZĂ: Lista de CUMPĂRĂTURI de CRĂCIUN. Ce trebuie să conțină masa de Crăciun

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 4 decembrie 2021 . Cum au arătat ţinutele concurentelor în gala “CUPLURI CELEBRE”


DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri