De ce sa nu mai pui niciodata miere in ceaiul fierbinte

De ce sa nu mai pui niciodata miere in ceaiul fierbinte

Mierea este un sprijin excelent pentru organism, mai ales ca ofera posibilitatea excluderii zaharului din alimentatie.

Si aici, insa, exista cateva secrete. Mierea nu trebuie pusa in ceai fierbinte. De fapt, in orice aliment cu temperatura mai mare de 45 de grade Celsius. Va descara asa-numitul HMF, un compus toxic.

In laborator, concentratia de toxic e usor de determinat. Tocmai de aceea, testele nu indica doar incalzirea exagerata, ci releva si daca mierea a fost contrafacuta cu glucoza industriala.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cum se prepara corect catina cu miere! Toata lumea face aceasta greseala

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

A combinat nuci cu miere si a consumat in fiecare zi! Vei incerca si tu imediat!

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru