De ce sa nu mai pui niciodata miere in ceaiul fierbinte


Mierea este un sprijin excelent pentru organism, mai ales ca ofera posibilitatea excluderii zaharului din alimentatie.

Si aici, insa, exista cateva secrete. Mierea nu trebuie pusa in ceai fierbinte. De fapt, in orice aliment cu temperatura mai mare de 45 de grade Celsius. Va descara asa-numitul HMF, un compus toxic.

In laborator, concentratia de toxic e usor de determinat. Tocmai de aceea, testele nu indica doar incalzirea exagerata, ci releva si daca mierea a fost contrafacuta cu glucoza industriala.


Abonează-te pe

Citește și:

Remediul din miere si bicarbonat de sodiu care previne cancerul! Asa scapi de boala secolului

ȘOC! O celebră vedetă din România este ANALFABETĂ! Cum s-a dat de gol

Cum se prepara corect catina cu miere! Toata lumea face aceasta greseala

A combinat nuci cu miere si a consumat in fiecare zi! Vei incerca si tu imediat!

AMI isi intretine tenul cu o masca din miere

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Drama neștiută a faimosului Culiță Sterp! „Tată, te așteptăm acasă!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri