De ce sa nu mai consumi niciodata doar albusul oualor

De ce sa nu mai consumi niciodata doar albusul oualor
De ce sa nu mai consumi niciodata doar albusul oualor

Renuntarea la consumul galbenusului de ou a devenit o moda la nivel mondial printre cei care urmeaza diverse regimuri de slabire. Totusi, aceasta nu este cea mai buna decizie, spun nutritionistii.

A consuma sau a comanda la restaurant doar albusuri de oua este o modalitate de a elimina calorii, grasimi si colesterol, din dieta, dar pentru sanatate este, practic, inutila.

Ouale intregi sunt bogate in vitamine si minerale cheie- cum ar fi vitamina B12 si fosforul- pe care nu le puteti obtine de la multe alimente.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Dieta minune fara sare te ajuta sa slabesti rapid si sanatos

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Clipe cumplite pentru Loredana Groza, în prag de sărbători! Tatăl artistei se află în stare gravă la spital: „Tata…fă-te bine”

Mesajul lui Fuego în Ajun de Crăciun stârnește nostalgie printre internauți. CE A OBSERVAT îndrăgitul artist despre sărbători te va face să zâmbești și să suspini în același timp: "Fiecare are ceva de făcut, iar asta pune o lume întreagă în..."

Alimente care scad colesterolul. Include-le in dieta zilnica

Veronica izbucnește în lacrimi după ce s-a întâlnit cu familia lui Ahmed. Ce a pățit concurenta „Casa iubrii”

Profesoară de 31 de ani, înjunghiată mortal de un elev din clasa a VIII-a! Un copil de numai 4 anișori a rămas acum orfan


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies