De ce nu vrea tatăl Lidiei Buble să-l cunoască pe Răzvan Simion


Lidia Buble a dezvăluit de ce părinţii ei nu l-au cunoscut pe Răzvan Simion, deşi sunt împreună de mai bine de patru ani.


In articol:

Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt fericiţi împreună şi par decişi să rămână un cuplu toată viaţa. Tatăl Lidiei, pastor la o biserică penticostală din Deva, refuză să-l cunoască pe Răzvan Simion. Iar artista a şi explicat de ce.

De ce nu vrea tatăl Lidiei Buble să-l cunoască pe Răzvan Simion

"Nu o să-l cunoască până nu decide că vrea să ne căsătorim. Tata are cinci fete şi şase băieţi. A zis: Dacă o să vă cunosc toţi iubiţii...", a declarat Lidia Buble într-un interviu pentru un post de televiziune.

Lidia Buble şi Răzvan Simion se gândesc la căsătorie, dar deocamdată nu vor să facă acest pas.

În plus, se pare că matinalul vrea să se boteze în religia iubitei sale.

"Stai că Răzvan a zis că mai întâi o să fie botezul lui şi apoi nunta. El aşa a zis, acum nu ştiu. El mi-a zis treaba asta şi să ştii că l-am prins de multe ori, fie nu ştia că sunt în casă sau intram tiptil, uitându-se la predicile pastorilor de la noi de la biserică.

Răzvan ştie Biblia mai bine decât mine. De multe ori îmi răspunde în versete", a mai spus Lidia Buble.

Într-un interviu recent, Lidia Buble declara că vrea mulţi copii cu Răzvan.

"Eu iubesc copiii de nu mai pot. Sunt topită, înnebunită, nu mai pot, leşin toată de plăcere când văd copii. Acasă, la Deva, am 30 de nepoţi. Provin dintr-o familie foarte numeroasă.

Iubesc mult copiii. Oamenii, în general, dar în special copiii", a spus, recent, Lidia Buble într-un interviu pentru Teo Show.

Lidia Buble şi Răzvan Simion nu se grăbesc, însă, să devină părinţi. Cântăreaţa a mărturisit că întâi vrea să fie mireasă, abia apoi va rămâne însărcinată. Iubitul ei, Răzvan, are doi copii, dar vrea mai mulţi.

"Eu sunt de modă veche. De la mami şi de la tati am aflat că întâi nunta, apoi copilul. Mai întâi, Răzvan trebuie să meargă la tati acasă. Mă cere de la tată, după care mă ia de soţie şi apoi copilul. Îşi doreşte foarte mult. Îşi mai doreşte copii foarte mult. Dar i-am spus să-şi bage minţile în cap: inelul şi apoi copilul. Nu doi! Echipă de fotbal cu tot cu rezerve. vreau să fac mai mulţi decât mami. Noi suntem 11, deci eu vreau să fac peste 11. Echipă de fotbal cu rezerve. Eu încă pot, sunt în vână. Fraţii şi surorile mele au mulţi copii. La mine se poate", a explicat Lidia Buble la Teo Show.


Abonează-te pe

Citește și:

Mihai Constantinescu, operat de urgenţă! Intervenţia la care a fost supus de medicii de la Spitalul Floreasca

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Irina Shayk şi Bradley Cooper, la un pas de divorţ

7 femei din 10 suferă de aceste simptome. Primele semne care apar în toate tipurile de cancer! Mare atenţie la ele

Părinții sunt devastați! Ce s-a întâmplat cu Roxana Donisan, femeia ucisă de rechini, chiar înainte să plece în vacanță

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Autoritățile din Egipt au încercat să mușamalizeze tragedia româncăi omorâtă de rechin
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri