De ce nu trebuie sa pui sare peste usturoiul strivit sau ceapa


Usturoiul este mai mult decat un aliment-condiment, este un medicament in multe boli, insa oamenii nu il folosesc intotdeauna corect.

Mujdeiul de usturoi trebuie preparat cu un ulei de buna calitate, cum ar fi uleiul de masline, substantele din cele doua alimente actionand sinergic.

Nici pe ceapa, nu puneti sare, va sfatuieste tot Stefan Manea. "Cel mult se tavaleste bulbul rapid printr-o panza subtire de sare si se mananca imediat, dar bine ar fi sa se renunte complet la asta".

Beneficiile usturoiului

Usturoiul previne hipertensiunea, diabetul, scade colesterolul rau, dizolva cheagurile de sange care genereaza infarctul miocardic si accidentele vasculare cerebrale. Pentru a te bucura de aceste beneficii, consuma zilnic cel putin un catel, care are intre 2-4 grame. Efectele se vad dupa o cura de cel putin trei luni.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Livian de la Puterea Dragostei s-a filmat...în pat cu Bianca! Cei doi au locuit împreună câteva zile!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri