De ce nu trebuie sa pui sare peste usturoiul strivit sau ceapa

De ce nu trebuie sa pui sare peste usturoiul strivit sau ceapa
De ce nu trebuie sa pui sare peste usturoiul strivit sau ceapa

Usturoiul este mai mult decat un aliment-condiment, este un medicament in multe boli, insa oamenii nu il folosesc intotdeauna corect.

Mujdeiul de usturoi trebuie preparat cu un ulei de buna calitate, cum ar fi uleiul de masline, substantele din cele doua alimente actionand sinergic.

Nici pe ceapa, nu puneti sare, va sfatuieste tot Stefan Manea. "Cel mult se tavaleste bulbul rapid printr-o panza subtire de sare si se mananca imediat, dar bine ar fi sa se renunte complet la asta".

Beneficiile usturoiului

Usturoiul previne hipertensiunea, diabetul, scade colesterolul rau, dizolva cheagurile de sange care genereaza infarctul miocardic si accidentele vasculare cerebrale. Pentru a te bucura de aceste beneficii, consuma zilnic cel putin un catel, care are intre 2-4 grame. Efectele se vad dupa o cura de cel putin trei luni.

Sursa



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Anul 2026, cel al schimbărilor pentru întreaga omenire! Care sunt predicțiile pe care Baba Vanga le-a făcut deja?

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Cine era Cristina Grossu, soția fostului campion de raliuri Greg Biffle. Toată familia pilotului a murit în cumplitul accident aviatic

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Hande Erçel iubește din nou: „Este o situație foarte nouă!” Iată cine este chipeșul bărbat care i-a furat inima celebrei actrițe

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies