De ce nu suportă unii oameni îmbrăţişările


De ce nu suportă unii oameni îmbrăţişările

Dacă nu îţi place să fii îmbrăţişat, lumea poate fi un loc provocator pentru tine. Nu ştii niciodată când te va lua cineva în braţe atunci când ieşiţi la o cafea. Vine cu braţele deschise spre tine, iar opţiunile tale sunt limitate.

Poţi evita incomod gestul, poţi întinde mâna pentru o strângere de mână sau te poţi supune îmbrăţişării nedorite. Indiferent dacă eşti pro sau contra, iată de ce nu suportă unii oameni îmbrăţişările!

Care este motivul pentru care unele persoane nu suportă îmbrăţişările?

De ce le plac unora îmbrăţişările, iar alţii le urăsc? Potrivit experţilor, poate avea legătură cu modul în care ai fost crescut. Tendinţa oamenilor de a se angaja într-o atingere fizică, fie că este vorba de o îmbrăţişare, de o bătaie pe spate sau de o strângere de mână, este adesea un produs al experienţelor din copilărie.

Un studiu publicat în 2012 a constatat că persoanele care au fost crescute de părinţi care au fost adepţi ai îmbrăţişărilor nu au o problemă cu îmbrăţişările nici la maturitate. Studiul a concluzionat că îmbrăţişările reprezintă un element important în educaţia emoţională a unui copil.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Reţeta SUPĂ GULAŞ! Consistentă, delicioasă şi uşor de pregătit

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Valea Jiului, valea plangerii, duminica, la “Asta-i Romania!” “Suntem ca intr-o jungla aici!”

Cele mai tari bancuri desecretizate de CIA

"Dacă dorinţa ta încă nu s-a îndeplinit înseamnă că nu ai plătit suficient pentru ea!" O parabolă înţeleaptă despre valoarea incredibilă a dorinţelor


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

„Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri