De ce nu i-a imbratisat Alina pe "Faimosi" la eliminarea de la Exatlon? Fanii au acuzat-o de lipsa de sportivitate! Ce s-a intamplat, de fapt, in Arena?


Multi dintre fanii Exatlon se intreaba de ce Alina nu si-a imbratisat adversarii, dupa eliminarea din concurs.

 

Majoritatea concurentilor eliminati de la Exatlon au parasit competitia dand dovada de un fair-play total, imbratisandu-si atat colegii, cat si adversarii. Ieri seara, in imaginile transmise din Republica Dominicana, Alina nu face acest lucru decat cu membrii echipei sale. Multi dintre fanii Exatlon s-au intrebat pe retelele de socializare de ce Alina nu a salutat gruparea Faimosilor la plecarea din arena, scrie WOWBiz.ro

Un posibil raspuns ar fi ca Alina a fost mult prea socata de alegerea publicului de a-i salva pe Stefan si Roxana in detrimentul ei. Alina a fost una dintre fetele care au adus cele mai multe puncte echipei sale, iar in momentul in care Cosmin Cernat a anuntat ca va pleca in Romania, ea s-a abtinut cu greu sa nu planga.

Mai mult, Alina a incercat sa scurteze momentul despartirii, refuzand oferta lui Alex de a veni la inca un rand de imbratisari. „Acum sunteti doar voi”, le-a spus Alina. Cel mai probabil, Alina nu a vrut sa fie vazuta plangand, considerand ca trebuie sa fie puternica pana la capat.

O alta explicatie ar putea fi ca scena in care Alina isi imbratiseaza adversarii a fost scoasa la montaj, insa acest lucru este putin probabil, pentru ca „Faimosii” raman pe scaune de la inceputul pana la sfarsitul „ceremoniei”.  

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Soţia unui preot din Constanța făcea curat în casă şi a făcut o descoperire şocantă despre partenerul ei de viață

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri