De ce este procedura de marire buze cu acid hialuronic cea mai bună procedură de acest fel?

De ce este procedura de marire buze cu acid hialuronic cea mai bună procedură de acest fel?
De ce este procedura de marire buze cu acid hialuronic cea mai bună procedură de acest fel?

De ce este procedura de marire buze cu acid hialuronic cea mai bună procedură de acest fel?

Evoluția  tehnicilor și soluțiilor folosite în clinicile estetice a adus numeroase avantaje tuturor persoanelor care doresc să obțină un aspect întinerit al feței sau care doresc unele corecții minim invazive, cu efecte reversibile. În ceea ce privește procedura de marire buze prin acid hialuronic, substanțele disponibile la ora actuală beneficiază de o serie de proprietăți deosebite, menite să aducă efectele dorite, fără durere sau efecte secundare, treptat și cu rezultate reversibile.

Acidul hialuronic este o proteină ce se găsește în mod natural în organism, în piele și cartilaje, ceea ce face ca ea să fie foarte ușor acceptată de organism. La ora actuală substanța are utilizări multimpele în tratamentele și intervențiile estetice de înfrumusețare, fiind folosită prin injectare în piele, atât pentru a umple un rid, cât și pentru a conferi volum buzelor. Ea este utilizată cu aceeași eficientă și în alte tratamente de hidratare, de corectare a cearcănelor sau de întinerire.

Care sunt principalele avantaje oferite de procedura de marire buze cu acid hialuronic?

Există mai multe metode de corecție a formei buzelor, cum ar fi intervenția chirurgicală sau diverse tipuri de implant. Însă la ora actuală datorită simplității și rapidității intervenției, procedura de mărire a volumului buzelor prin injecții cu acid hialuronic este cea mai folosită și cea mai apreciată metodă disponibilă.

Printre cele mai importante avantaje oferite menționăm:

se poate obține o mărire a buzelor foarte naturală și minim invazivă;

pentru obținerea volumului dorit substanța se poate injecta în mai multe etape;

intervenția cu tot cu anestezie locală durează foarte puțin;

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

după injectare nu rămân urme vizivile sau cicatrici;

efectele obținute durează o perioadă determinată de timp, de regulă cam șase luni;

dacă rezultatele obținute nu sunt sătisfăcătoare, aceste pot dispărea complet;

fiind vorba despre injectarea unei substanțe naturale, care în mod obișnuit se găsește și în corpul uman, riscul de respingere sau de reacții adverse este minim;

rezultatele obținute pot fi discrete sau evidente, în funcție de preferințele fiecăreia dintre paciente și de recomandările medicului.

Ce trebuie să știți înainte de a recurge la procedura de mărire buze cu acid hialuronic?

Pentru a putea recurge la acest tip de intervenție este obligatoriu să vă gândiți serios la ce așteptări aveți și obligatoriu să recurgeți la un cabinet sau la o clinică de înfrumusețare cunoscută sau acreditată. Chiar dacă pare o intervenție banală, aplicată necorespunzător sau folosind substanțe de calitate necontrolată poate produce rezultate nepotrivite și chiar infecții.

Pentru a alege cea mai bună și adecvată metodă trebuie să vă prezenați la un consult prealabil, în care să discutați cu medicul estetician ceea ce vă doriți și să primiți toate sfaturile și recomandările necesare privind tipul de intervenție, calitatea substanței folosite și cantitatea necesară.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

La modul general, procedura de mărire a buzelor prin injectare de acid hialuronic fiind o procedură cosmetică nechirurgicală, durează aproximativ 30 de minute. Acidul hialuronic este injectat în buze cu un ac foarte fin. Înainte de începerea procedurii medicul realizează o anestezie locală. Pe întreaga durată a procesului pacienți sunt conștienți și pot vedea evoluția intervenției. Efectul este  imediat, iar rezultatele finale se vor observa abia după câteva zile.

Fiind o metodă minim invazivă recuperarea va fi rapidă, în maxim 1-2 zile. Însă, chiar și în acest caz va fi nevoie să fie respectate o serie de măsuri care să limiteze eventualele riscuri și să nu ducă la surprize neplăcute. Astfel pacienții nu au voie să se expună la soare sau la frig excesiv în următoarele câteva zile de la tratament, deorece există riscul de inflamare a zonei.  

Rezultatele obținute prin procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic sunt vizibile, remarcabile și cu eficiență determinată. Datorită simplității și existenței unor riscuri minime, intervenția de mărire buze cu acid hialuronic este cea mai folosită și mai apreciată metodă pentru a da buzelor forma dorită.

De ce să apelați la procedura de mărire buze realizată în clinca dr. Renert?

Prin experiența acumulată și prin calitatea serviciilor medicale oferite, acest medic este un specialist pe mâna căruia merită să vă încredințați. Rezultatele pe care le puteți opține sunt deosebite, iar calitatea consultului, a recomandărilor și a intervenției vor fi pe măsura așteptărilor. Medicul estetician va avea întotdeauna grijă să discute cu fiecare pacient toate aspectele implicate, detaliile procedurii și rezultatele considerate cele mai potrivite.

Pentru a obține cele mai bune rezultate vor fi folosite cele mai bune tipuri de acid hialuronic diponibil pe piață la ora actuală și cele mai bune soluții necesare obținerii efectelor dorite. Intervenția va fi rapidă și se se va desfășura în conformitate cu protocoalele stabilite, respectând cu strictețe toate normele și condițiile necesare obținerii celor mai bune rezultate. Pe tot parcursul intervenței se va discuta cu voi și vă vor fi oferite toate informațiile necesare pentru a ști ce se întâmplă în fiecare moment.

Dacă sunteți în căutarea unei clinici deosebite, cu personal dedicat și un medic estetician de excepție accesați pagina Dr-renert.com și nu ezitați să sunați pentru a programa o consultație.Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Exemple de scrisori de intenție: șabloane și modele

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Horoscop Fecioară August 2024. Nativii Fecioară vor suferi schimbări

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies