De ce este necesară asigurarea CASCO


De ce este necesară asigurarea CASCO

CASCO este un tip de asigurare voluntară, adică este decizia ta dacă o cumperi sau nu. Te-ai întrebat vreodată de ce mașina ta ar avea nevoie de CASCO?


In articol:

Asigurarea CASCO este o mare plasă de siguranță în cazul unui accident.

Dacă aceasta este singura mașină din familie, este important să o pui înapoi în funcțiune cât mai curând posibil. Atunci costurile imediate la un service auto ar putea să te surprindă negativ și să lase un mare gol în bugetul familiei.

Cazuri în care asigurarea CASCO este de mare ajutor

Furtul de mașini

Dacă mașina ta este luată în vizor de hoții de mașini, atunci imaginează-ți un scenariu în care într-o zi trebuie să scoți bani din buzunar pentru o mașină nouă, când vehiculul tău este furat.

Valoarea mașinii și inconvenientul pe care îl poți experimenta este mult mai mare decât prima de asigurare CASCO pe an. Mai ales dacă este defalcată în plăți lunare.

Deteriorarea mașinii într-o parcare

Cu siguranță există printre noi adevărați iubitori de mașini, așa că hai să simulăm o situație. Într-o zi când ieși dintr-un supermarket, te întorci la mașină și vezi o zgârietură care nu va dispărea la o simplă spălătorie auto.

Oricine a fost vinovat pentru asta, tocmai a fugit de la fața locului și ești lăsat acolo singur cu o nouă problemă de rezolvat. Indiferent ce spun alții, tu ești cel care a mai rămas cu un nou cost de acoperit. 

Șoferi mai puțin experimentați

Vârsta și experiența de conducere sunt factori importanți în viața unui șofer. Ai o mai bună înțelegere a traficului, a celorlalți utilizatori ai drumului și a obiceiurilor lor, dar fiecare zi este o nouă zi și pe șosea apar mai mulți șoferi noi care nu sunt la fel de experimentați ca tine.

Animale pe drum

Cu toate că s-ar putea părea că acest lucru se aplică numai mașinilor care circulă pe câmp și în mediul rural, animalele din pădure apar tot mai mult și în jurul zonelor urbane. 

Deteriorarea parbrizului

Una dintre cele mai frecvente avarii care ne surprinde nepregătiți este deteriorarea parbrizului. Mașina din față ridică o piatră de pe asfalt și o aruncă în geamul mașinii tale. La început există un punct mic care abia se vede. Apoi, ca urmare a gropilor, schimbărilor de vreme, viteză, praf și multe alte efecte asupra mediului, se transformă dintr-un punct mic într-o fisură mult mai mare. Nu vei trece de inspecția tehnică cu o crăpătură în parbriz, așa că va trebui să-l repari oricum. Ca să nu mai vorbim de siguranța și vizibilitatea pe care ți le creează fisura.

Cea mai importantă întrebare rămâne- de la ce asigurător ar trebui să cumpăr o poliță CASCO? CASCO de la Asirom.ro te asigură de la riscurile de bază, până la fenomene atmosferice, calamități naturale, incendiu ori vandalism.


Abonează-te pe

Citește și:

„S-a prelungit din păcate.” Daniel Onoriu, despre cum își va petrece Anul Nou

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Sfatul zilei din 8 decembrie. O zodie se va simți ofensată

Ce va apărea pe taloanele de pensie. Anunțul oficial pentru persoanele care primesc sub 3.000 de lei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate
Care sunt urmările excesului de portocale
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri