De ce ar trebui să renunți la obiceiul de a trimite mesaje fostului tău de „La mulți ani”. 5 motive clare

nu mai trimite mesaje fostului
De ce ar trebui să renunți la obiceiul de a trimite mesaje fostului tău de „La mulți ani”

Deși poate părea inofensiv, un mesaj de "La mulți ani", poate face mai mult rău decât bine, în special în ceea ce privește fostul partener. Însă știați de ce?

Aflați din rândurile următoare, de ce ar fi mai bine să renunțați la gândul de a-i scrie fostului partener, un mesaj de "La mulți ani!".

 

De ce este o idee proastă sa trimiți un mesaj către fostul tău de... La mulți ani?

Te-ai trezit și ai trecut prin amintirile unei relații anterioare și te-ai gândit să-i scrii fostului tău o scrisoare de la mulți ani? Este posibil să credeți că trimiterea unui simplu mesaj de „La mulți ani” nu are de ce să fie o afacere proastă.

Cu toate acestea, nu vă lăsați păcălit de ispită, deoarece este o idee proastă în orice moment. Deși există o mulțime de momente bune și rele în viață, există unele lucruri pe care le-ar plăcea să rămână în trecut. Reluarea contactului cu ei de ziua lor de nastere poate stârni emoții vechi și te poate pune într-un loc dificil. Nu numai că creează noi probleme, dar transmite și semnale contradictorii, derutând ambele părți implicate și, cu atât mai mult, poate aduce înapoi amintiri îngrozitoare care ar trebui să dispară.

1. Va deschide o lume nouă de emoții

Un mesaj de ziua de naștere ar fi inofensiv dacă nu ar provoca emoții. Deja, zilele de naștere sunt un moment emoționant, plin de bucurie și amintiri. Cu toate acestea, ambele părți ar putea suferi daune emoționale din cauza unui simplu salut. Acest sentiment mic poate deschide cu ușurință o cutie fără sfârșit de sentimente, lăsându-i pe amândoi să se gândească la ceea ce a fost în loc să trăiască în prezent.

Citește și: Exerciții care te vor ajuta să îți transformi relația într-una puternică

de ce nu e bine sa reiei legatura cu fostul
De ce ar trebui să renunți la obiceiul de a trimite mesaje fostului tău de „La mulți ani”[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: 7 motive pentru care cuplurile ajung să regrete decizia de a divorța

2. Te vor încurca cu semnalele lor

Indiferent cât de evident crezi că totul este între voi, a-i spune fostului tău la mulți ani ar putea fi ca și cum ai vorbi cu cineva de pe altă planetă. Ei nu vor înțelege niciodată ce ai vrut să spui printr-un simplu mesaj de „la mulți ani”. Un mesaj atât de simplu poate fi interpretat greșit în multe moduri, deoarece această persoană poate fi conștientă sau nu de intențiile tale interioare.

Situația ar duce doar la gândire excesivă, care va duce la comunicare greșită care nu ne va duce nicăieri.

De ce ar trebui să renunți la obiceiul de a trimite mesaje fostului tău de „La mulți ani”[Sursa foto: freepik]

3. Fantomele din trecut se vor întoarce și te vor bântui

Doi oameni nu se despart niciodată fără un motiv și, în ciuda eforturilor noastre de a le ignora, uneori o facem. Orice ar fi situația, probabil că este cea mai bună.

Dintre toate zilele din an, ziua lor de naștere îți va aminti că această persoană a fost cândva foarte aproape de tine. Este ciudat să fii mai aproape decât oricând, dar nu este suficient de aproape pentru a-i vorbi la mulți ani. Nu ar trebui nici să te gândești la asta! În loc să te întorci la trecut, rămână acasă și lucrează la tine.

de ce trebuie sa lasi trecutul in urma
De ce ar trebui să renunți la obiceiul de a trimite mesaje fostului tău de „La mulți ani”[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

4. S-ar putea să-ți ofere un comportament rece

Este greu să îl eviți într-o zi specială, mai ales atunci când este fostul tău. A rămâne tăcut sau a oferi un „mulțumesc” rece poate fi dăunător atunci când trimiteți un mesaj. Este mai bine să rămâneți în siguranță și să evitați dezamăgirile inutile de la cineva care nu te mai vrea în viața lui.

reunta sa trimiti urari fostului
De ce ar trebui să renunți la obiceiul de a trimite mesaje fostului tău de „La mulți ani”[Sursa foto: freepik]

5. Ar putea încetini procesul de vindecare

Separațiile sunt dificile și necesită timp pentru recuperare. Un motiv pentru care trimiterea unui mesaj către fostul tău este o idee proastă este că ar putea redeschide răni vechi. Acest text banal de ziua de naștere poate părea nimic, dar va duce la mai mult rău decât bine. Pentru a vă ajuta să vă recuperați, puteți trimite un mesaj fostului dvs. Până când nu mai există niciun capitol deschis, continuați să avansați.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

motive pentru care nu trebuie sa spui la multi ani fostului
De ce ar trebui să renunți la obiceiul de a trimite mesaje fostului tău de „La mulți ani”[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

7 motive pentru care cuplurile ajung să regrete decizia de a divorța

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies