De ce ar trebui femeile să țină cheile de la mașină în frigider. Orice șoferiță ar trebui să pună acest lucru în aplicare

De ce ar trebui femeile să țină cheile de la mașină în frigider. Orice șoferiță ar trebui să pună acest lucru în aplicare
De ce ar trebui femeile să țină cheile de la mașină în frigider. Orice șoferiță ar trebui să pună acest lucru în aplicare

În ziua de azi, mașinile moderne devin din ce în ce mai avansate din punct de vedere tehnologic și al inteligenței. Nu este vorba doar de caracteristicile standard sau la opțiunile variate oferite, ci și la cheile în sine, care pun în valoare puternicul sistem „Keyless".

Acum nu mai este necesar să introduceți cheia în broască pentru a deschide sau închide ușa. Totul se realizează în prezent prin intermediul conectivității de la distanță.

În plus, nu mai trebuie să folosiți cheia pentru a porni mașina deoarece este de ajuns să o aveți în buzunar sau în geantă, astfel încât să puteți activa contactul rapid.

Citește și: Trucuri eficiente pentru a păstra claritatea uleiului din tigaie pe termen lung

De ce să ții cheile mașinii în frigider

Această tehnologie oferă un nivel înalt de confort, dar vine și cu riscurile sale, deoarece cheile avansate ale mașinii tale reprezintă o atracție maximă pentru hoții de mașini.

Prin folosirea unor instrumente sofisticate, infractorii pot intercepta cu ușurință codurile cheilor și să fure mașina în mod discret. Este esențial să înțelegem că sistemul Keyless utilizează un cip care facilitează comunicarea directă cu vehiculul.

Acest cip trimite un algoritm către sistemul de securitate, care, odată citit, permite deschiderea ușilor și pornirea motorului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De cele mai multe ori, acest semnal este transmis doar în proximitatea imediată a mașinii, ceea ce, în teorie, face ca cheia să acționeze ca un sistem antifurt.

Cu toate acestea, hoții experimentați au descoperit o metodă inteligentă de a ocoli cu ușurință această limitare:

Ei folosesc repetitoare de semnal care le permit să deschidă mașini chiar și de la sute de metri distanță, furându-le în mod discret, fără ca proprietarii să fie conștienți. De asemenea, nu este neobișnuit ca hoții să selecteze în mod intenționat o anumită mașină și să utilizeze această strategie pentru a o fura chiar și atunci când proprietarul se află în liniște acasă.

 Orice șoferiță ar trebui să pună acest lucru în aplicare
Orice șoferiță ar trebui să pună acest lucru în aplicare[Sursa foto: freepik]

Cum să te ții departe de hoții de mașini

Prin urmare, este crucial să fiți vigilenți. Trebuie să adoptați cele mai bune măsuri de precauție pentru a vă proteja cheile și a asigura că semnalul emis de ele este în siguranță. Pentru a obține o protecție optimă, unele dispozitive electrocasnice se dovedesc a fi aliați.

Dacă păstrați cheile în frigider, semnalele se vor bloca, iar hoții nu vor mai capta semnalul.

Același lucru este valabil și dacă alegeți să le puneți în cuptorul cu microunde.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Este important să nu le uitați în cuptorul cu microunde și trebuie să aveți grijă ca temperatura din frigider nu este prea mică, deoarece cheia se poate deteriora.

Aceste dispozitive oferă o protecție similară cu un seif. Trebuie să ținem cont însă că nici aceste opțiuni nu sunt absolut infailibile, dar riscul de furt este redus în comparație cu păstrarea cheilor pe tejghea de la intrarea în casă.

 Orice șoferiță ar trebui să pună acest lucru în aplicare
Orice șoferiță ar trebui să pună acest lucru în aplicare[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce truc pentru păr trebuie să folosească femeile. Nu vor mai avea nevoie de șamponCitește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum să faci ca să nu ți se mai lipească peștele în tigaie. Trucul gospodinelor iscusite

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Cristina Cioran, despre motivele pentru care se învinovățește pentru tot ce i s-a întâmplat în ultima perioadă. „Nu am avut curajul să am curaj. E vina mea.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies