De 8 Martie, Monica Roşu îşi va face cadou un mărţişor în formă de stiletto


Campioana olimpică la gimnastică Monica Roşu sărbătoreşte venirea primăverii calendaristice aşa cum se cuvine. Ziua de 8 Martie este un bun prilej pentru vedeta sportului românesc de a pregăti mamei sale un cadou frumos dar şi de a merge la cumpărături pentru a se răsfăţa singură cu daruri frumoase.

"În primul rând, vreau să cumpăr ceva frumos pentru mama pentru că adoră încălţămintea şi vreau să îi fac o surpriză inedită. Ea poartă mult fără toc, deci preferă balerini sau pantofi sport", spune Monica Roşu, prezentatoarea ştirilor sportive ale postului naţional TVR2.  

Pentru acestă ocazie, Monica a vizitat magazinul cu încălţăminte creată de designerii Ionuţ Glăvan şi George Ştefănescu şi a pus ochii pe câteva modele din noua colecţie de primăvară-vară. "Pentru mine am ales o pereche argintie de stiletto cu toc şi tenişi bleumarin cu model tradiţional. Pentru mama, am ales o pereche roşie de pantofi sport. Eu şi mama avem gusturi asemănătoare şi ne facem mereu surprize frumoase una alteia. Mama locuieşte la Bacău însă vorbim des la telefon şi avem o relaţie frumoasă", a mai spus Monica Roşu.

Foto: Mineli Boutique


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Sanatate

Alimente care te ajută să scapi de anxietate în izolare! 

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri