David Foster și soția Katharine McPhee vor deveni părinți


Celebrul cântăreț și compozitor, David Foster (70), și soția lui Katharine MchPee (34) sunt în culmea fericirii. Se va naște primul copil al cuplului.


In articol:

David Foster, cel care este celebru pentru nenumăratele căsnicii pe care le-a avut, va deveni tătic pentru a șasea oară. Actrița Katharine McPhee, cea cu care este însurat din anul 2019, îi va dărui un copil.

Biografia lui David Foster

David Foster s-a născut la data de 1 noiembrie 1949 în Canada. A studiat muzică la Universitatea din Washington și și-a început cariera muzicală în anul 1971 ca și membru al trupei Skylark.

A compus texte și muzică pentru numeroși artiști printre care și Andreea Bocelli, Tony Braxton, Alice Cooper, Celine Dion, Christina Aguilera, Michael Jackson, și mulți alții.

Katharine Mcphee va deveni mama
Katharine McPhee îl susține pe soțul ei în toate proiectele[Sursa foto: Facebook]

Renumitul compozitor este cunoscut în întreaga lume și pentru multele mariaje pe care le-a avut. De-a lungul vieții a fost însurat de 5 ori, la momentul actual fiind căsătorit cu cântăreața Katharine McPhee.

Prima lui soție a fost BJ. Cook, cântăreață și compozitoare. Aceștia au fost căsătoriți între 1972 și 1982 și au avut o fată pe nume Amy.

În anul 1982, Foster s-a însurat cu Rebecca Dyer cu care a avut trei fete: Sara, Erin și Jordan. Aceștia s-au despărțit în 1986.

David Foster va fi din nou tata
David Foster este tatăl a cinci copii[Sursa foto: Facebook]

Foster s-a însurat a treia oară cu actrița Linda Thompson. Aceștia au fost căsătoriți 14 ani, iar David Foster a fost tatăl vitreg ai celor doi băieți pe care Linda Thompson i-a avut dintr-o căsătorie anterioară.

Cea de-a patra soție a lui David Foster a fost Yolanda Hadid. Aceștia s-au despărțit în anul 2017.

David Foster și Katharine McPhee

În iunie 2019, David Foster s-a însurat cu Katharine McPhee, în vârstă de 34 de ani. Gurile rele au spus că această căsnicie nu va rezista, din cauza diferenței de vârstă, dar se pare că s-au înșelat. 

Cei doi vor deveni părinți, iar Katharine McPhee este în culmea fericirii. Momentan nu se știe dacă vor avea băiat sau fetiță, dar cuplul abia așteaptă venirea bebelușului. 

 


Citește și:

Chiara Ferragni este însărcinată pentru a doua oară! Tânăra va avea o fetiță

Andra Volos, relație cu Dan Bilzerian?: „Nu este un bărbat urât”

Primul vicepremier transgender este numit în Belgia! ”Aceasta este doar o parte a identității mele”

Leighton Meester a devenit mamă pentru a doua oară! Soțul ei a făcut anunțul

Vulpița este însărcinată pentru a doua oară! Viorel a făcut anunțul

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal nemaiîntâlnit, chiar în fața telespectatorilor! "Ești disperată să fii în centrul atenției! Sunteți niște gaițe!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri