Vulpița este însărcinată pentru a doua oară! Viorel a făcut anunțul


Soții Stegaru vor deveni părinți pentru a doua oară, peste numai câteva luni. Cei doi tineri au dezvăluit primele lucruri despre sarcină.


In articol:

Veste neașteptată în showbiz. La două luni după ce au renunțat la emisiunea care i-a făcut celebri, Vulpița și Viorel trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor.

Soții Stegaru din Vaslui se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară, iar Viorel a fost cel care a dat vestea cea mare, în urmă cu puțin timp.

Vulpița este însărcinată într-o lună și jumătate și așteaptă să ajungă la medic pentru a se asigura că totul este în regulă cu sarcina.

Vulpița este însărcinată
Vulpița este însărcinată pentru prima dată[Sursa foto: Instagram]

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit”, a spus Viorel.

„Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, i-a spus Viorel Stegaru Mirelei Vaida, în direct.

Viorel și Vulpița, protagoniștii unui moment violent

Zilele trecute, Viorel și Vulpița au fost protagoniștii unui moment violent. Enervat la culme din cauza unui șofer care i-a cerut să facă o fotografie împreună, Viorel a avut o ieșire nervoasă. În acest timp, Veronica a preferat să nu reacționeze la acest incident și a stat cu spatele, semn că nu vrea să fie afectată de lucruri negative.

Viorel și Vulpița, confirmați cu Covid-19

În luna iulie, Viorel și Vulpița au fost confirmați cu noul coronavirus, iar timp de 14 zile, cei doi au fost izolați.

Vulpița a intrat la scurt timp pe contul său de socializare, pentru a le spune celor care o urmăresc cum se simte ea, dar și cum se simte Viorel:

 

„❤️ Mulțumesc pentru mesaje ❤️ Sunt bine. Nu mă simt rău acum. Viorel e și el bine”, a scris Vulpița pe contul ei de Instagram, imediat după ce au aflat că sunt bolnavi.


Citește și:

Scandal de ultim moment la Puterea Dragostei! Vulpița, atac dur la adresa Daianei

Vulpița prima apariție după ce s-a aflat că are Covid-19: „Nu mă simt rău. Viorel...”

Ce a pățit Mirela Vaida în Herăstrău, după serialul „Vulpița”: „Rage...”

Mirela Vaida a făcut anunțul despre Vulpița și Viorel: „S-a ales praful”

Mirela Vaida, certată din cauza Vulpiței: „Nu vă e rușine?”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Roxana Nemeș, la cuțite cu Andreea Tonciu! "Mie chiar îmi place să mai iau în gură... cu Andreea!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri