Daria Radionova, mesaj dur după ce au apărut imagini cu ea, înainte de operații: „Datorită invidioșilor...”


Ce a transmis Daria Radionova după ce au apărut pe internet mai multe imagini cu ea, înainte de operațiile estetice pe care le are.


In articol:

  Daria Radionova a răbufnit, după ce a fost criticată pentru operațiile estetice pe care și le-a făcut în ultimii ani, înainte să devină cunoscută. De mai multe săptămâni, Daria a fost asociată cu Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu și a decis să spună lucrurilor pe nume. Subtil, Daria a atacat-o și pe Bianca, și a vorbit despre toate realizările sale din ultimii ani.

  În urmă cu câțiva ani, Daria arăta total diferit și a trecut prin numeroase transformări spectaculoase. După ce gurile rele au criticat-o pentru că ar fi apelat la bisturiu de la o vârstă fragedă, șatena a răbufnit și a transmis un mesaj dur.

  Citeste si: Daria Radionova și Alex Bodi nu-și mai ascund relația! Ce spune rusoaica despre povestea lor de dragoste: „N-a fost ușor...”

  Înainte să devină cunoscută, Daria era mai plinuță, nu apelase la mărirea buzelor ori la conturarea sprâncenelor. Acum, Daria se mândrește cu o talie de viespe, cu niște picioare subțiri și cu un nas vizibil retușat de către medici.

  Citeste si: Adevărul despre despărțirea dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu! A lăsat-o pentru frumoasa rusoaică?!

  Daria Radionova, mesaj dur după ce au apărut imagini cu ea, înainte de operații
  Daria Radionova, mesaj dur după ce au apărut imagini cu ea, înainte de operații

  ”Vreau să vă aduc la cunoștință că ceea ce se scrie despre mine în rețea chiar, într-adevăr, nu mă afectează deloc.

  Nu am de ce să mă rușinez. Eu mă iubesc și mă stimez ca personalitate. Mai ales copilăria mea, care a fost cea mai fericită perioadă din viață. Am studiat la o școală privată modernă, am făcut colegiul și universitatea privată de rang internațional din Marea Britanie unde am acumulat nu numai cunoștiințe în toate domeniile, ci și prieteni buni și adevărați, cu care mă mândresc nespus de mult.

   

  Toți prietenii mei adevărați se bucură pentru mine și mă susțin în toate. Dacă credeți că mă puteți jigni cu fotografiile mele din copilărie, vă înșelați amarnic. De copilărie îmi aduc aminte doar cu zâmbetul pe buze și cu capul ridicat. Mereu m-am stimat și m-am iubit, o fac acum și o voi face mereu. Niciun hater nu mă va face să disper. Dimpotrivă. Cu cât mai multe lucruri rele se scriu despre mine, cu atât mai mult eu vreau să fac și să obțin în viață. Doar datorită invidioșilor am obținut tot ce am în momentul de față”, a scris Daria pe Instagram.


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Bianca Drăgușanu își alină suferința prin... operații estetice. După despărțirea de Bodi, blondina și-a modificat total aspectul

  David Pușcaș are o nouă mamă adoptivă. Luminița Anghel nu mai vrea să audă de el, iar o altă vedetă i-a luat locul!

  Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

  Daria Radionova și Alex Bodi nu-și mai ascund relația! Ce spune rusoaica despre povestea lor de dragoste: „N-a fost ușor...”

  Adevărul despre despărțirea dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu! A lăsat-o pentru frumoasa rusoaică?!

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Vedete
  Culiţă Sterp, cadou de 100.000 de euro pentru Daniela
  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Vedete
  Parteneri