Bianca Drăguşanu a primit un cadou fabulos de la Alex Bodi! Accesoriul costă 4000 de euro!


Bianca Drăguşanu a primit un cadou fabulos de la Alex Bodi! Accesoriul costă 4000 de euro!


In articol:

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au împăcat la două săptămâni după divorţ. Cei doi se comportă ca şi când certurile, agresiunile şi interviurile în care s-au criticat reciproc aspru nu au existat şi postează imagini romantice pe reţelele de socializare.

Ei bine, urmăritoarele frumoasei blonde au observat, în urmă cu puţin timp că, în vreme de pandemie, când oamenii par mai puţin preocupaţi de modă, de haine şi de accesorii, protagonista noastră a primit o geantă Chanel în valoare de 4000 de euro.

Citeste si: Daria Radionova, trasă într-o „poveste murdară” de Bianca Drăgușanu. Frumoasa șatenă este în război cu fosta prezentatoare TV

Citeste si: Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu, la cuțite. Au fost aruncate cuvinte grele

Bianca Drăguşanu a primit un cadou fabulos de la Alex Bodi! Omul de afaceri ştie că fosta lui soţie este pur şi simplu înnebunită după acest brand!

Alex Bodi ştie că fosta lui soţie este pur şi simplu înnebunită după acest brand, aşa că i-a făcut un dar fabulos. E adevărat că, pentru moment, fosta prezentatoare tv îşi poate etala superba achiziţie doar pe reţelele de socializare, dar, chiar şi acolo, efectul este extrem de puternic. După ce a postat cadoul de la partenerul de viaţă pe insta story, vedeta a primit o sumedenie de comentarii. Unele sunt pozitive, altele nu pot fi reproduse...Cert este însă că geanta nouă a Biancăi Drăguşanu nu a trecut neobservată.

Citeste si: Cătălin Botezatu şi-a spus părerea reală despre Victor Slav! Declaraţia surprinzătoare a designerului!

Bianca Drăguşanu a mărturisit că Alex Bodi a înşelat-o de multe ori

În mod ciudat, vedeta nu a fost surprinsă de apariția în peisaj a Dariei Radionova, în urmă cu câteva săptămâni. Mai mult decât atât, Bianca Drăguşanu a spus totul despre rusoaica lui Alex Bodi! ”Știam, nu m-a mirat deloc. Am aflat de când a pus piciorul la Monaco de această femeie. Nu este însă singura cu care m-a înșelat! Am plâns de atâtea ori și am suferit, încât, acum, vreau să închid ochii și să nu mă mai gânesc la nimic. Oricum,nici nu îmi mai pasă”, a conchis Bianca.

Important este însă că frumoasa blondă şi Alex Bodi au trecut peste toate neînţelegerile şi au hotărât să-şi mai acorde o şansă. Până acum totul decurge lin între ei şi nu ne-ar mira dacă i-am vedea, din nou, în scurt timp, în faţa ofiţerului stării civile.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri