Daria Radionova, reacție după ce Alex Bodi a părăsit-o: „O femeie fără demnitate”


Cum a reacționat Daria Radionova atunci când Alex Bodi a lăsat-o singură și a revenit la Bianca Drăgușanu.


In articol:

Vestea că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au mai dat o șansă la doar câteva zile de la divorț a căzut ca un trăsnet pentru toți apropiații lor, care nu le mai dădeau nicio șansă.

Cea mai afectată de această situație a fost chiar mama fostei prezentatoare TV, Madi Drăgușanu.

Femeia și-ar fi dorit ca fiica sa să iasă din această poveste și să își vadă de viață.

O altă persoană care a fost extrem de afectată de această situație a fost rusoaica Daria Radionova, cu care Alex Bodi a fost surprins în oraș de mai multe ori înainte de împăcare, demonstrându-le tuturor că sunt mai mult decât cunoștințe.

Citeste si: Primele imagini cu Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi după ce s-au împăcat. Cei doi au petrecut ca doi îndrăgostiţi

Daria Radionova, reacție după ce Alex Bodi a părăsit-o pentru Bianca
Daria Radionova, reacție după ce Alex Bodi a părăsit-o pentru Bianca

Mai mult decât atât, înainte ca Alex Bodi să revină în România, omul de afaceri a stat zile bune în aceeași locuință cu Daria, iar când a anunțat-o că se întoarce la Bianca, fotomodelul ar fi avut un adevărat șoc:

Citeste si: Daria Radionova, prima reacție după ce a auzit că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat: „Un anumit gunoi...”

„Daria este foarte dezamăgită de gestul lui Alex. Ea credea că între ei se va lega o frumoasă poveste de dragoste. I-a reproșat că preferă o femeie fără demnitate (n.r: Bianca) în locul ei. În mod cert nu se aștepta. Era convinsă că a pus mâna pe Alex”, au declarat apropiații celor doi, pentru impact.ro.

Daria Radionova, reacție după ce Alex Bodi a părăsit-o pentru Bianca
Daria Radionova, reacție după ce Alex Bodi a părăsit-o pentru Bianca

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, contract de confidențialitate pentru a se împăca

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au stabilit să semneze un contract de confidențialitate, iar de acum înainte să nu mai ofere informații în presă despre celălalt. În plus, cei doi au discuții serioase pentru a repara tot ce au stricat în ultimele luni.

Citeste si: Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu e asaltat de oameni care îi cer bani cu împrumut în timpul pandemiei de coronavirus: “Starea de urgență m-a afectat și pe mine, a trebuit să-mi închid mai multe cazinouri”

„Primul pas a fost să ajung în țară și să îmi asum anumite lucruri. Pe parcurs voi avea grijă la ce voi face ca lucrurile să decurgă într-un mod frumos. Acum încercăm să lăsăm lucrurile care ne afectează și care nu ne ajută deloc să avansăm și vrem să construim pe alți piloni, să ne câștigăm încrederea. Deocamdată suntem divorțați pentru că întâlnirea pe 10 martie a fost a doua înfățișare. Nu am vorbit despre căsătorie, trebuie să le luăm treptat. Ea a zis că mă susține și mă sprijină, ca să lăsăm toate tensiunile și nemulțumirile. Am spus că îmi pare rău de ieșirile, acuzațiile și discuțiile pe care le-am făcut, și o să încercăm să reparăm lucrurile”, a povestit Alex Bodi, imediat după împăcarea cu blondina.


Abonează-te pe

Citește și:

Daria Radionova, prima reacție după ce a auzit că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat: „Un anumit gunoi...”

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Primele imagini cu Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi după ce s-au împăcat. Cei doi au petrecut ca doi îndrăgostiţi

Daria Radionova, impediment mare în împăcarea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi!

Cine a fost eliminat de la Survivor România pe 20 iunie 2021. Află beneficiile consumului de fructe de mare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

// Mesaje de LA MULȚI ANI! // pentru ziua de naştere (aniversară)

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri