Daria Radionova, impediment mare în împăcarea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi!


Acum că-și discută împăcarea, Bianca Drăgușanu i-a impus niște condiții lui Alex Bodi, pentru a-l primi înapoi. Prima ar fi să poarte o discuție cu Daria Radionova.


In articol:

Deși în acte Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu sunt despărțiți de nici măcar o lună, cei doi își negociază o posibilă împăcare, propusă de afaceristul Alex Bodi. Bianca nu este dispusă să-l ierte și să-l accepte înapoi oricum, motiv pentru care focoasa blondă i-ar fi impus soțului său niște condiții clare.

bianca drăgușanu, alex bodi, daria radionova, împăcarea, binca drăgușanu și alex bodi
bianca drăgușanu, alex bodi, daria radionova, împăcarea, binca drăgușanu și alex bodi

Ce au de împărțit Bianca Drăgușanu și Daria Radionova?

După ce în presă a aparut ideea unei posibile reconcilieri, în cuplul Drăgușanu- Bodi, afaceristul s-a dat de gol în privința relației pe care o are cu moldoveanca sexy, cu care-și împarte patul la Londra. Dacă vă întrebați ce ar putea să aibă Daria Radionova și Bianca Drăgușanu de împărțit, ei bine, este vorba despre Alex Bodi. Potrivit unei surse din anturajul celor doi, Alex Bodi și Daria Radionova stau împreună tot timpul și împart aceeași cameră de hotel (Citeste si: Alex Bodi s-a mutat peste hotare pentru amantă! Pentru EA a renunțat la tot, inclusiv la căsnicia cu Bianca Drăgușanu )

Mai mult decât atât, pentru a fi primit înapoi de către Bianca Drăgușanu, Alex Bodi are de respectat câteva condiții clare, una dintre acestea fiind să-i permită Biancăi, o discuție cu rivala sa, Daria.

“Alex are un soi de relație cu rusoaica. Practic, Daria este tot timpul în preajma lui Bodi acum, zi și noapte. Se folosește de orice tertip ca să fie cu el. Bianca știe acest lucu și este extrem de geloasă. I-a spus soțului ei că dacă vrea să se mai împace cu ea, trebuie să facă anumite lucruri. În primul rând, să i-o dea la telefon pe Daria, pentru că ele au niște lucruri de împărțit”, a dezvăluit sursa.

Citeste si: Prima reacție a Dariei Radionova, după împăcarea lui Bodi cu Bianca! ”Eu știu... Nu credeți tot”

De asemenea, nu se știe ce discuție ar putea purta Bianca Drăgușanu cu Daria Radionova, din moment ce aceste două bombe sexy s-au atacat indirect, pe Instagram, în repetate rânduri. După ce Bianca Drăgușanu a spus despre moldoveanca lui Bodi că este doar „o purcică”, Daria „a sărit” la gâtul blondinei și a ajuns s-o facă inclusiv mizerabilă, frustrată, jalnică și chiar clovn.

bianca drăgușanu, alex bodi, daria radionova, împăcarea, binca drăgușanu și alex bodi
bianca drăgușanu, alex bodi, daria radionova, împăcarea, binca drăgușanu și alex bodi

“Am fost calmă până la un moment. Mulți îmi scriu despre asta și aș vrea să vă spun că nu doresc să iau parte la acest circ. Aș vrea să clarific un singur lucru. Părerea acestei femei jalnice e la fel de stupidă și mizerabilă ca ea însăși. Îmi pare rău de ea și de gelozia ei. Nu are nici clasă, nici maniere. După atâtea operații estetice încă mai este nesigură pe ea. Nu am ofensat-o prima și nu sunt motivul divorțului lor așa că nu înțeleg de unde apare toată răutatea asta. Clovn patetic și gelos!” a declarat Daria, despre Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat: "Noi doi împotriva lumii"


Citește și:

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat: "Noi doi împotriva lumii"

Cătălin Botezatu a spus cum este Bianca Drăguşanu în pat! Vezi cum se comportă blonda când face dragoste!

Ce face Bianca Drăgușanu pe timp de pandemie?! Este de necrezut! „Inconștiență totală...”

Alex Bodi s-a mutat peste hotare pentru amantă! Pentru EA a renunțat la tot, inclusiv la căsnicia cu Bianca Drăgușanu

Epidemiologul Emilian Popovici vine cu anunțul: "Că vor fi 7,000, că vor 8,000..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri