Ce face Bianca Drăgușanu pe timp de pandemie?! Este de necrezut! „Inconștiență totală...”


Deși autoritățile au recomandat izolarea la domiciliu, Bianca Drăgușanu își continuă viața normal, fără teama contractării virusului COVID-19.


In articol:

Toată lumea vorbește despre pandemia de coronavirus, care a început să facă victime și la noi în țară, iar vedetele au luat aminte și respectă întru totul sfaturile autorităților. Mai mult decât atât, foarte multe persoane publice, s-au alăturat în lupta contra acestui nou coronavirus și au realizat donații pentru centrele medicale/medici sau campanii în mediul online, pentru a determina cât mai mulți oameni să conștientizeze gravitatea situației și să rămână în case.

Ce face Bianca drăgușanu pe timp de pandemie? „Inconștiență totală...”
Ce face Bianca drăgușanu pe timp de pandemie? „Inconștiență totală...”

Citeste si: Alex Bodi s-a mutat peste hotare pentru amantă! Pentru EA a renunțat la tot, inclusiv la căsnicia cu Bianca Drăgușanu

Totuși, se pare că există și vedete care nu înțeleg amenințarea și care fac exact opusul, iar printre acestea se numără și Bianca Drăgușanu. Blondina nu este deloc speriată de izbucnirea acestei pandemii și alege să își continue viața într-o normalitate de speriat.

Foarte mulți internauți s-au arătat indignați, când fosta prezentatoare TV a decis să se pozeze în diverse centre comerciale, în parc, alături de fiica ei sau chiar la restaurant, până ca acestea să se închidă printr-o ordonanță de urgență.

Ce face Bianca drăgușanu pe timp de pandemie? „Inconștiență totală...”
Ce face Bianca drăgușanu pe timp de pandemie? „Inconștiență totală...”

Bianca Drăgușanu nu ține cont de sfaturile autoritoților. Își pune toată familia în pericol!

Citeste si: Alex Bodi crede că pandemia de coronavirus o să facă ravagii dacă pică internetul: „O să fie cele mai multe sinucideri din istorie!”

După ce Bianca Drăgușanu a fost la cumpărături, în plină pandemie de coronavirus, aceasta a anunțat că sora sa împreună cu copiii ei, vor sta în autoizolare cu fosta prezentatoare TV, așa că mama și fiica Biancăi Drăgușanu nu sunt singurele persoane expuse la ignoranța vedetei. Deși foarte multe afaceri mici și-au oprit activitatea, pentru a nu-și pune angajații în pericol, Bianca Drăgușanu este atât de devotată, încât continuă să meargă la atelier.

 Mai mult decât atât, până ca restaurantele să se închidă, acum 5 zile, Bianca Drăgușanu și nepotul ei, s-au postat de la o terasă luxoasă din capitală, unde s-au expus unui pericol iminent, intrând în contact cu un număr mare de persoane. Cu toate că fotografiile postate de Bianca, pe Instagram, au stârnit revoltă, internauții catalogând atitudinea sa drept „inconștiență totală”, fanii Biancăi Drăgușanu o susțin și o apreciază pentru calmul de care dă dovadă și sunt de acord cu alegerile acesteia.

Ce face Bianca drăgușanu pe timp de pandemie? „Inconștiență totală...”
Ce face Bianca drăgușanu pe timp de pandemie? „Inconștiență totală...”

Spre ghinionul Biancăi, autoritățile au decis să închidă centrele comerciale și alte spații publice, așa că va trebui să se mulțumească doar cu autoizolarea și story-urile de pe Instagram, în care dansează pe... manele.

Citeste si: Bianca Drăguşanu dansează pe manele, aproape dezbrăcată! Imaginile care au devenit virale!


Abonează-te pe

Citește și:

Alex Bodi s-a mutat peste hotare pentru amantă! Pentru EA a renunțat la tot, inclusiv la căsnicia cu Bianca Drăgușanu

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Alex Bodi, despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu: „O las pe ea...”

Bianca Drăgușanu, declarație emoționantă despre Victor Slav! ”Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
Mircea Rusu a fost încarcerat. Artistul este cunoscut pentru piesa „Omul bun și pomul copt”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri