Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față după împăcarea cu Alex Bodi: „Mi- zis că face imposibilul să ajungă în București, doar să vorbească cu mine!”


După ce au divorțat cu scandal și și-au adus acuzații grave unul celuilalt, se pare că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își fac din nou declarații de dragoste.


In articol:

 După ce acum două săptămâni Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorțat oficial, în fața notarului, foștii soți au dus un adevărat război al declarațiilor. Nu numai că au umplut primele pagini ale tabloidelor, dar fosta prezentatoare TV și afaceristul, și-au adus acuze extrem de grave.

Totuși, de dragul vremurilor apuse, în care Bianca și Bodi se iubeau nevoie mare, afaceristul a decis să ia legătura cu fosta sa soție, și să îi ceară împăcarea.

Citeste si: Cătălin Botezatu şi-a spus părerea reală despre Bianca Drăguşanu! Cuvintele extrem de dure ale celebrului designer!

Bianca Drăgușanu refuză să se mai lase păcălită de vorbe goale. A dat cărțile pe față

Ei bine, după ce a mărturisit că Alex Bodi a desfigurat-o și a înșelat-o, Bianca Drăgușanu și-a învățat lecția și nu se mai lasă păcălită de vorbe goale și promisiuni deșarte. Acum face pe inabordabila și, cu siguranță, va lansa câteva noi obstacole în încercarea lui Alex Bodi de a o recuceri.

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față după împăcarea cu Alex Bodi: „Mi- zis că face imposibilul să ajungă în București, doar să vorbească cu mine!”
Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față după împăcarea cu Alex Bodi: „Mi- zis că face imposibilul să ajungă în București, doar să vorbească cu mine!”

Citeste si: Bianca Drăgușanu, în plin scandal cu Alex Bodi, face o declarație emoționantă despre Victor Slav. ”Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare”

„Fostul meu soț mă sună de câteva zeci de ori pe zi să-mi spună că mă iubește, că îi este dor de mine, că vrea să ne împăcăm și că îi pare rău pentru tot.

Mai mult decât atât, pentru că vă spuneam că îmi zice că îi este dor de mine și pentru că am ajuns să nu mai cred doar în cuvinte, mi-a zis că este suficient să aibă aprobarea mea și mi-a zis că face imposibilul să ajungă în București, să închirieze un privat jet și să ajungă la Bucureşti doar să vorbească cu mine.

Dar pentru mine nu mai reprezintă credibilitate.”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.

Mai mult decât atât, această este foarte supărată din cauza acuzațiilor aduse de către fostul său soț, Alex Bodi, pentru că, până la urmă, acesta și-a cam spălat rufele în public. De asemenea, aceasta nu este prima despărțire a cuplului, așa că vom vedea dacă și de această dată, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își vor spune, din nou, „DA”.

”Eu nu mi-am dorit niciodată această denigrare publică și nu am făcut public nimic din intimitatea noastră. Nu este vorba aici doar despre imaginea mea și de orgoliul meu, cât și despre ceea ce am trăit și am simțit lângă fostul meu soț. Și că să închei într-o manieră pozitivă, să-l citez pe fostul meu soț: Sper ca totul să fie bine” a încheiat fosta prezentatoare TV.

Citeste si: Nimeni nu se aștepta la asta! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împăcare de zile mari! „Îmi pare rău și regret...”


Abonează-te pe

Citește și:

Cătălin Botezatu şi-a spus părerea reală despre Bianca Drăguşanu! Cuvintele extrem de dure ale celebrului designer!

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Bianca Drăguşanu dansează pe manele, aproape dezbrăcată! Imaginile care au devenit virale!

Bianca Drăgușanu l-a implorat pe Alex Bodi să se împace. A refuzat să se dea jos de la el din mașină și a urlat că...

Victor Slav, prima declaraţie publică după ce a aflat că fiica lui a asistat la scene violente! "Calm şi discernământ"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri