Dănuţa, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, anunţ neaşteptat! Ce decizie a luat după nuntă


S-a strigat darul a o nuntă din Iaşi, iar mirii au făcut un anunţ care a şocat pe toată lumea: Dănuţa, fosta concurentă a emisiunii Bravo, ai stil! şi Dave, un om de afaceri englez, au donat ...toţi banii primiţi de la invitaţi copiilor sărmani.

Dănuţa, fosta concurentă a emisiunii ”Bravo, ai stil!”, a surprins pe toată lumea atunci când a decis să doneze darul de nuntă, anunţul fiind făcut chiar în timpul petrecerii: ”Ştiţi că Dana şi Dave fac lucruri minunate pentru copii din România prin proiectul Casa Share. Supriză este că toţi bănuţii din această seară se duc pentru vacanţa copiilor din Casa Share.”, a spus prezentatorul nunţii, scrie WOWbiz.ro.

Marele anunţ a venit seară, după o zi de-a dreptul magică: Dănuţa, profesoară în Marea Britanie şi una dintre cele mai îndrăgite concurente ale emisiunii "Bravo, ai stil", a apărut, la nunta ei, într-o splendidă maşină de epocă! Dave, în schimb, a ales mijlocul de transport tradiţional românesc!

Aparent diferiţi, românca şi britanicul formează cuplul perfect! Îi uneşte mai ales mărimia: sunt implicaţi în proiectul Casa Share prin care zeci de voluntari au reuşit să construiască 14 case pentru familii sărmane, iar când au auzit că iniţiatorul proiectului vrea să strângă bani ca să le facă o surpriză copiilor, Dănuţa şi Dave n-au stat pe gânduri!

”Bogdan era acolo deja, bineînţeles că a fost foarte emoţionat şi cu ochii în lacrimi pentru că el chiar se străduia de mult timp să adune banii şi credea că anul acesta nu va reuşi să ducă copiii la munte.”, a mărturisit Dănuţa.

Mirii au donat tot darul de nuntă: aproape 5 000 de euro, care îi vor ajută pe cei 62 de copii din casele construite de voluntari să meargă în excursia vieţii!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri