Daniel Pavel, ultimele declarații înainte de începerea semifinalelor Survivor România: "Suntem concentrați"


Marea finală Survivor România 2021 se apropie cu pași repezi, iar Daniel Pavel face ultimele declarații legate de concurs.


In articol:

Mai sunt doar trei zile până când se va afla cine este marele câștigător de la Survivor România 2021, dar până atunci Daniel Pavel face ultimele declarații legate de competiția fenomen din Republica Dominicană.

Daniel Pavel, ultimele declarații înainte de începerea semifinalelor Survivor România

Daniel Pavel vorbește despre atmosera de pe platourile de filmare de la Survivor România 2021 cu doar trei zile înainte de marea finală.

„În continuare nu ne permitem niciun fel de automatism care ar putea prejudicia emoția transmisă acasă. Suntem concentrați și în același timp ne dorim să transmitem trăirile extraordinare ale concurenților rămași în competiție. Remarc același focus tenace și la operatori, sunetiști și ceilalți colegi mai ales că sunt într-o rotație amețitoare între țările rămase în competițiile proprii Survivor”, a declarat Daniel Pavel.

Citeste si: Fostă concurentă de la Survivor România 2021, pregătită să devină mamă? „Să fim căsătoriți și copilul să fie botezat”.

daniel pavel survivor romania 2021 marea finala
marea finală Survivor România 2021 se apropie cu pași repezi[Sursa foto: Instagram Daniel Pavel]

Daniel Pavel spune că a empatizat cu fiecare concurent în parte care a pășit pe terenul de la Survivor România 2021 și speră ca cel mai bun dintre ei să câștige această ediție fenomen.

„M-am simțit apropiat de fiecare concurent în parte, fie ea sau el, artist, antrenor sau atlet, personalitate media sau sportiv emerit și campion....

Concurentii Survivor au alcătuit acel personaj colectiv care a oferit o emoție uriașă acasă. S-a creat o puternică legătură între public și concurenți, o empatie ieșită din comun. Îi invit pe cei de acasă să își susțină în continuare favoriții în competiție. Cu

toții așteptăm cu sufletul la gură Marea Finală!”, a precizat Daniel Pavel.

Citeste si: Ce se ascunde în spatele prieteniei lui Zanni cu Elena Marin la Survivor România?! Ce spune iubitul Faimoasei despre evoluția acesteia în Republica Dominicană

daniel pavel survivor romania
Daniel Pavel spune cu cine s-a înțeles cel mai bine dintre concurenții Survivor România[Sursa foto: Instagram Daniel Pavel]

După terminarea filmărilor la Survivor România, Daniel Pavel are în plan o vacanță în care se va relaxa alături de familie și persoana iubită.

„Cum ajung  în țară, voi petrece timp cu tata, a fost ziua lui pe 2 iulie, și nu l-am văzut fizic ce fix 1 an- cu pandemia și proiectul nostru. Cu fratele, sora, nepoții, și, desigur, cu colegii mei de e la Kanal D, primele zile după aterizare. Apoi vine de la Viena cu primul avion disponibil și iubita mea și plecăm pentru câteva zile undeva unde să „depănăm” cele 6 luni. Undeva spre finalul lunii iulie am să plec și cu băiatul meu într-un concediu de „luptători”. Apoi, de ziua mea în septembrie, avem programată o vacanță cu iubita mea, în Creta”, a mai spus Daniel Pavel.


Abonează-te pe

Citește și:

Oana Roman se recăsătorește cu Marius Elisei: “Sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul"

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Sebastian Dobrincu şi Ioana Ignat s-au despărțit

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje de susținere pentru Elena Marin la Survivor România: „Merită să câștige”

Fostă concurentă de la Survivor România 2021, pregătită să devină mamă? „Să fim căsătoriți și copilul să fie botezat”.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri